93 000 лв. от Национален фонд „Култура“ за организаторите на ЛГБТИ трансшоу в столичен гей бар

7

Над 93 хил. лв. от Национален фонд „Култура“ е получил организаторът на подкрепено от държавната институция драг куин шоу тази неделя в столично ЛГБТИ заведение. Това показа справка на „Труд news“ в годишния отчет на фонда за 2022 г.

„Проектът е реализиран с подкрепата на Национален фонд „Култура“ по програма „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, пише на плакатите на събитието, провело се в неделния следобед.

ВИЖ ВИДЕОТО:


Мероприятието е описано така:

„В най-женския и палав месец е време да изпратим зимата и да се разгорещим с Kinky Dringo 18+! Традицията повелява всички палавници да се явят на най-духовитото следобедно събитие на The Steps в последната неделя на месеца.

За да сбъднем и най-смелите ви фантазии и желания сме поканили не две, а три Драг Кралици! Те ще ви завържат за столовете и ще въртят топките в Дринго сферата, докато някой не направи линия-две или запълни цялото картонче. За най-непослушните ще има и специални награди.

Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до скъсване и ще ни изпоти от удоволствие са сексапилната пума Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително бижу Емануела!“

Фирмата зад заведението The Steps – „Сингъл Степ“ ЕООД, е получила от фонда миналата година общо 93 248.04 лв., от които 77 046.66 лв. по програмата „за възстановяване и развитие на частни културни организации“.

Собственикът и управител на фирмата Иван Димов Димов е и основател и председател на Управителния съвет ЛГБТИ фондацията „Сингъл степ“, двете са на един и същи адрес – ул. „Братя Миладинови“ 12.

Източници: „Труд“, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Може за някои там, зад локвата и да е „култура“, но тук за такава разсипия, трябва жестоко да се съди и безмилостно. Още и за „възстановяване“ говорят, все едно някога всички са карали в лявата лента, а сега са кривнали към строго двуполово съжителство. Няма ден, без да предприемат някоя поредна глупост, свързана с великите „западни ценности“. Интересно, че на всякъде „интелектуалците“ са най-податливата на обработка група, което е в противоречие със самото название.

  2. Най-жалката пасмина подвизаваща се на земята са така наречената „интелигенция“ – политолози, социолози, журналиститутки и сие медийни пропагандатори и тролове в банановите републики! Такива изроди със съд не се оправят а с бесило.

  3. Влаковете в краварско не спират да се блъскат, обръщат, дерайлират ……. и тровят народа. В Северна Дакота, влак със 70 вагона опасни материали се обърна… Вече няма нужда краварите да си режат пишките, скоро ще им окапят от самосебе си.

  4. Е, че кой беше министър на културата в праителството на ПП ?! Едно джендърче напушено и министър на финасите – кокорчо, чист педерасин !

  5. Левицата е ЗА Истанбулската конвенция и ОТАН, макар и тайно, ЗА половото обучение в училищата и всичко антибългарско. Така че не гласувайте за изроди, които искат българинът да си остане роб. Това само потвърждава тезата че геополитическата ориентация определя курса на всяка колония, като нашата. Всичко е алабализъм, заблуда на масите и не очаквайте нищо хубаво, докато се дупим на джендърхалифата и терористичната организация ОТАН.

  6. Шефът на фонд „Култура“ за проекта с драг кралиците:“2023 година е, България е в Европа. Има дадености, с които трябва да се съобразяваме. Има дадености, които са свързани с поощряването на разнообразни творци“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *