9-годишният Джо от Люлин: Една циганка ми пусна срещу 10 лева!

2
деца

Джо Пияницата е на 9 години. Живее в „Люлин” и е от българско семейство. Въпреки крехката си възраст, цялата махала го знае като голям вагабонтин. Той самият разказва, че всеки ден си пийва порядъчно в зависимост от средствата с които разполага, трябва да дръпне поне едно „козче” и вече е спал с циганка, на която платил 10 лева за сеанса.

Самият Джо разказва пред журналисти, че почнали да му викат „Пияницата” преди около три години, защото като първолак отишъл мъртъв – пиян на училище. Влязъл в час, ама не могъл да се задържи на краката си и се строполил пред черната дъска. Започнал да повръща и докато даскалицата се усети какво става, търтил да бяга. След това цели 5 месеца не стъпил в школото.

деца

„Какъв е смисълът да ходя на даскало? Там има само сдуханяци – казва сега 9 годишният Джо – Хубавото е, че вече спрях цигарите, ама на ден трябва да си врътна поне едно козче. Сутрин задължително удрям по пет бири, ако имам пари – повече”

Пияницата разкрива още, че вече направил сефтето със секса. За целта докопал 10 лева от някъде, които инвестирал в циганска жрица. Много му харесало, но за съжаление нямал пари, за да задоволи най – новия си порок. А и всичките му съученички и приятелки все още били девствени – направо сдухли.

Съседи на момчето разказват, че непрекъснато виждат Джо да си купува пиене от местно магазинче. Засичали го често да общува и с дилъри на дрога, а понякога забелязвали, че си прави цигари. Майка му няма добро име в квартала, била доста пълна и известна като голяма скандалджийка. Дали има баща, никой не може да каже.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=piUf0WZNVDQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *