Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

9- годишен аутист е ходещ часовник

9 годишното дете знае по всяко време, колко точно е часът

9 годишно момче  – аутист  може да ви каже във всеки един момент, колко е часът без часовник за целта.  Детето  от Разград без дори да се замисли може да ни информира, кой ден от седмицата е била случайна дата  преди  100  -на години и решава без никакво усилие невероятно сложни математически задачи. Мартин се ражда в 8 – я месец и само след 2 – 3 месеца специалистите установили, че той е аутист.  Детето с невероятни способности контактува със своите връстници в училище и родителите си едва от три години, а за да подобрява своите социални  способности и цялостни умения,   момчето всеки ден ходи в  специализиран център за рехабилитация.

Мартин решава наум множество задачи

Лекари изясняват, че при аутистите развитието протича не спираловидно както при другите деца, а скокообразно. Що се отнася до 9 годишното момче от Разград в неговия случай специалистите са категорични, че развитието му е невероятно бързо и граничи с гениалността.

Момчето смята наум ужасно бързо, знае колко точно е часът без часовник, а освен това без  дори да се замисли тази година изумил своите близки, като им съобщил, че зимата тази година ще ни изненада с пухкав сняг на 22 декември.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *