Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

700 000 българи ще се разболеят от грип!

Епидемията „Масачузетс“, завладяла страната през последните седмици, влезе в схема с конспиративни тези и хипотези. Десетки български граждани, притеснени от скоростта, с която се разпространява щамът, видяха причината в аерозолните впръсквания, направени от прелитащи над територията ни натовски самолети.

Аерозолните впръсквания ни разболяват с различни вируси

Аерозолните впръсквания ни разболяват с различни вируси

Стотици снимки на небето плъзнаха в интернет с описанието, че бялата мафия – фармацията умишлено заразява народа, за да може да продава скъпо и прескъпо лекарствата си.

Скандалната информация се разпространява мълниеносно. В няколко български града се събират подписи срещу геноцида, който съвсем умишлено разболява. Най-активни са гражданите на Дупница, предвождани от Христо Цанов, който не спира да засипва с жалби различните министерства. Предварителната информация сочи, че вирусът ще разболее най-малко 700 000 българи. Неговото имe е „Масачузетс“ и вече усилено „събира“ жертви в Западна Европа. У нас пикът му ще продължи от началото на 2014-а до средата на февруари. Първите симптоми са дращене в гърлото, сухота в устата, висока температура, отпадналост, раздразнителност и липса на спокоен сън.

Аерозолни впръсквания от самолетите

Аерозолни впръсквания от самолетите

„Крайно време е да спрем изказванията на медиците какъв грип ни очаква. Те откъде знаят кога ще дойде вирусът у нас?! Да кажат как идва – с влака ли, с автомобил ли или директно пада от небето по главите ни. Във всичко това личи заговор за който не може повече да се мълчи“, настояват дупничани, докато техният съгражданин обяснява: „Обърнете внимание на снимките, които упорито продължавам да разпращам до всички институции. Вгледайте се в дългата аерозолна химическа следа (chemtrail), която не изчезва в атмосферата и се разстила, формирайки фина бяла химическа облачност. Точно над нея се вижда самолет, който оставя нормална следа от изгоряло гориво (contrail), която бързо се губи в пространството. Държа да отбележа, че това не е природен феномен, нито знамение. От името на хиляди съвестни граждани и патриоти в България настоявам пред всички отговорни държавни институции да прекратят незабавно аерозолния геноцид над Дупница и региона“.

Подобна информация за вирусни впръсквания постъпва от редица градове на страната. Хората си лягат здрави, а се събуждат болни. Категорични са, че за настинка и дума не може да става, а лечението с морска сол и гореща вода отдавна не дава никакви резултати. Ако не се вземат мерки навреме, се стига до пневмония, чиито усложнения могат да имат фатални последици.

Щамове-убийци са хит в лабораториите

Щамове-убийци са хит в лабораториите

Вирусът носи името на града, в който е създаден – Масачузетс. Първоначално е бил тестван върху делфини, като експериментът се е пазел в тайна от медиите. В резултат на „цлебното“ му действие умират над 800 делфина и няколко кита. Говори се, че продължава да поразява морски бозайници на Източния бряг на Съединените щати. Учените, които вече са изследвали част от мъртвите тъкани на морските обитатели, са стигнали до извода, че смъртта им е причинена от вирусна инфекция от морбиливирус. Той принадлежи към семейството на парамиксовирусите и потиска имунната система на делфините, като по този начин ги прави уязвими към различни инфекциозни заболявания като пневмонията. Същото е действието му върху човешкия организъм.

Освен върлуващият „Масачузетс“ се очаква появата и на добре познатият ни свински грип A/H1N1. Официално той се разпространява чрез директен контакт или по въздушно-капков път от човек, заразен с инфекцията. Също така съществува вероятност за инфектиране от заразени повърхности – предимно дръжки на врати, монети, банкноти, чаши, чинии, вилици и лъжици. Препоръчителното измиване на ръцете почти след всяко докосване на предмет не гарантира стопроцентово незаразяване. Съмненията, че той също идва със самолетите, остават, защото никой не се ангажира да обясни как точно се правят прогнозите за наближаващите грипове и защо специалистите винаги познават.

„Имаме съмнения, че предварително всичко е начертано. Не може още през есента да се пише, че първият грипен вирус за сезона е известен и той е от тип В, каквито са щамовете „Калифорния“ и „Виктория“. Поучават ни, че изолираният вирус не означава начало на епидемията, а не казват как да се спасим от него. Лекарите по традиция предупреждават, че грипът тази година ще се кара тежко, тъй като организмът ще го разпознава по-трудно. И това е постоянно. Вече и децата знаят, че се засягат бъбреците и сърцето, зрението понякога. Усложненията са непредвидими. Но за нас, обикновените граждани, е по-интересно как ще опазим народа от самолетите, които пръскат грип. Затова зъзнем и събираме подписи. Ще се борим, докато не видим поне някакъв конкретен резултат. Самолетите пръскат редовно, макар и с различен интензитет. После се чудим, защо умираме от рак, тръшкат ни вируси или усещаме остра болка в областта на сърцето, без да сме имали основателни причини за притеснение“, коментират запознати с аерозолните проблеми.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *