Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

67 % от българите искат децата им да живеят в чужбина

Америка

Няма по – нагледна оценка за работата на правителството (както и на предходните управляващи) от последното проучване на НЦИОМ за нагласите на българските граждани по отношение на емиграцията. То показва, че фаталните и ужасяващи 67 % от нашенците биха искали да живеят в някоя по – нормална държава, или поне да устроят децата си там. Изследването е направено в последните дни на септември т. г.

От анкетната комисия уточняват, че предишното проучване по въпроса преди три години, е дало резултат от 64 % по същия въпрос, или с три пункта по – малко. Най – често са отговорили, че не искат повече да живеят тук, граждани на възраст до 49 години, с висше образование и жители на столицата.

Емигранти

Цели 71 % са категорични, че биха подпомогнали с всички сили собствените си наследници да избягат от България поне за даден период от време. Това заявяват средностатистическите жители на държавата. Тези, които биха поощрили децата си въобще да заминат от България без въобще да се връщат тук никога повече, са цели 36 %.

14 на сто от всички запитани българи пък са споделили, че се подготвят или имат намерение да се махнат завинаги оттук, а техният дял е с три процента по – висок от предходното изследване. Най – много да се изселят искат хората в най – активна възраст от 30 до 39 години, както и най – младите от нас до 29 годишна възраст. За бягство от родната действителност във всеки един момент са готови най – вече висшисти и безработни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TadPq5rmDTQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *