Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

60% от разводите на европейците завършват с нова сватба

Повечето европейци са склонни отново да се бракуват

Въпреки твърденията, че след като се разведат един мъж или една жена много по  – трудно встъпват в брак отново, се оказа, че статистиката говори друго. Последното проучване по темата сочи, че сегашните европейци много по  – лесно преглътват един провален брак и са склонни  отново да рискуват и да минат под олтара със  своята нова половинка.

Много от европейците обаче след един развод не могат да създадат нова здрава връзка

Според резултатите от проведената анкета 60от разведените европейци рискуват и се вричат във вечна вярност отново. Специалистите обаче са на мнение, че този процент далеч не е задоволяващ и европеецът продължава да пренася неуспехите и раните от проваления си брак върху настоящата си връзка, вместо да подходи по – рационално и целесъобразно.

По тази причина 40 % от жителите на Европа след като веднъж претърпят крах в брака, са неспособни да създадат отново здрава връзка, защото са свръх емоционални и не умеят да се отърсват от сътресенията в личния си живот. Експертите са категорични, че за да се повиши процента на разведените, които отново встъпват в брак и дават шанс на себе си за щастлив семеен живот, то европеецът трябва да започне да се ръководи в по – голяма степен от разума си за сметка на незаздравелите си рани и повърхностните емоции.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *