Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

6 милиона евро укрил Мишо Бирата

Покойният български предприемач Мишо Бирата

Българският бизнесмен Михаил Михов по – известен като Мишо Бирата, който почина преди около половин година, успял да скрие 6 млн. евро в кипърска офшорна сметка. Крупната сума превел лично Мишо Бирата в началото на 2011г.  Бирата е отишъл директно в Ларнака, за да скъта шифровата си лична сметка. За парите близките му  узнават от неговите лични документи. Бизнесменът, който почина от инфаркт обаче не е изготвил пълномощно за друг човек или поне такова до момента не е открито. Поради тази причина адвокатите на вдовицата му Ева са се захванали да издирват парите, за да намерят начин да й ги прехвърлят, а и да си глътнат солидните хонорари. Вече втори месец адвокатите на Ева правят жалки опити да се сдобият с достъп до солидната банкова сметка на място в Ларнака. Обиграните банкери там обаче не  се поддават на множеството манипулации на българските вип юристи и настояват за пълномощно или поне за картата с банков код, която са дали на Мишо Бирата, когато му е открита сметката.

Мишо Бирата заедно с жена си Ева, която наследи цялото му богатство вкупом със солидните дългове…

Така ред колегията на вдовицата Ева, мънка в Ларнака като малко дете, защото не разполага с нито един от двата документа. Жадна за милионите  вдовицата на Мишо Бирата е решила да се прсъедини към своите адвокати с документите, които доказват, че тя е единствената наследница на починалия се мъж,  като се надява по този начин да омилостиви кипърските банкери и да глътне, и тези милиони на мъжа си. Ева Михова вече била изнервена до краен преден предел покрай упорството на банката в Ларнака, защото до момента е тръшнала 45 хил . лева по адвокатите си, които явно не съумяват да намерят изход от ситуацията. Ева Михова е наследница на цялата империя на починалия си мъж,  но и на всичките му дългове.

В последно време към бизнеса на Мишо Бирата интерес проявявала московска фирма, която увещавала вдовицата  в затруднено положение да им прехвърли фирмите без пари, а за сметка на това те щели да покрият всичките й дългове в размер на 150 млн. лева. Ева обаче за момента пасувала, въпреки че трябва да намери изход от ситуацията, вдовицата лежала на ухото, че така или иначе вече е собственик на множество имоти в София,  Варна, Русе, както и огромни парцели земя около Добрич,  а и зашеметяващ автопарк и ред други скъпоценности.

Мишо Бирата преживе се опитва да убеди Диана Любенова, че не той е човекът от записа с Бойко Борисов! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *