Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

6 месеца затвор, ако платиш на проститутка за секс

3 държави в ЕС те тикат зад решетките, ако си наемеш момиче

Проститутките в Мадрид се чувстват комфортно в центъра

Проститутките в Мадрид се чувстват комфортно в центъра

В някои от страните – членки на Европейския съюз, проституцията е строго забранена и властите не правят никакви компромиси в това отношение. Така например е в богата Швеция и всеки мераклия за платени ласки там може да отнесе до шест месеца в зандана.

Запознати обясняват, че Швеция е първата държава, която прие закон, съгласно който плащането за секс услуги се възприема като сериозно престъпление. Малко по – леко е положението в Норвегия и Исландия, където най – вероятно само ще отнесете солидна глоба, ако ви спипат с проститутка.

Затвор за всички прелюбодейци предвиждат и законите във Франция. От 2003 година насам, там влезе в сила разпореждане, според което клиентите на проститутките могат да бъдат опандизени за два месеца, ако си поискат от услугите на професионалистките на публично място.

Ето така във Франция вкарват в затвора

Ето така във Франция вкарват в затвора

Иначе най – либерални към проституцията са в Германия и Холандия, където обаче са взети специални мерки. Там са обособени специални квартали, в които специалистките предлагат платен секс. Проститутките сами заплащат данъците си и се самоназначават на свободна професия.

България е една от държавите, в които проституцията е незаконна, но се разрешава негласно от органите. Подобна е ситуацията в Дания, Чехия, Полша, Испания, Италия и др. В съседна Румъния обаче жриците са сериозно преследвани от закона и при доказване на вината, могат да изкарат по една година в затвора.

Във Великобритания също е забранено да се предлагат и използват сексуални услуги.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *