55- годишен чичка утешава Вихра с ласките си

2
Вихра

Колкото и да обяснява, че няма никого до себе си и посещава времето си на дъщеря си, зарязаната от Иван Христов Вихра, бързо се е окопитила след публичната изневяра на съпруга си. От някоко седмици тя отново пърха на крилете на щастието, обградена от мъжко внимание.

Всъщност той изобщо не е нов. Както се казва „новото е добре забравено старо“. Настоящият партньор на водещата е небезизсветният Милан Кузов, имащ славата на топ режисьор в БНТ. Той е доста по-възрастен от нея и може да й бъде баща. Милан е над 55-годишен и има щерка на 24. Искрата между него и Вихра пламва преди цели 15 години, когато днешната звезда постъпва като млада репортерка в редиците на „Чай“- предаването на Драго Драганов, което именно Милан Кузов режисира.

Оттогава наистина  е минало много време, но именно той става опората, която брюнетката намира след рухването на брака си и публичното унижение на Иван.

Водещата се обръща за помощ към старата си тръпка. Режисьорът я чака с отворени обятия, макар че вече не е толкова млада и е майка на седемгодишна дъщеря.

От няколко седмици, Вихра и Милан са неразделни, но дискретно успяват да прикриват връзката си. Обикновено се срещат в скромни и ненатрапчиви заведения. По-дългите им визити протичат в закътаните хотели, най- често далеч от столицата. Като оправдание Вихра използва обяснението, че иска да избяга от шума и да се усамоти сред природата с приятели, спестявайки „малката“ подробност, че става дума за един „приятел“.

По коридорите на „Сан Стефано“29 още се носят легенди за бурната любов, пламнала между опитния телевизионер и засуканата му подчинена. Докато са заедно в „Чай“ , те стават неразделни и трудно прикриват чувствата си. Дори работната обстановка не им пречи да си гукат като гълъбчета, а най- любимата поза на Вихра, е нежно да подпре главица на рамото на любимия си.

Само добре запознатите с нрава на водещата са наясно, че умилкването й около Кузов не се дължи на сърдечните й пориви. Вихра е пресметлива и знае, че той е човекът, способен да сбъдне мечтата й да стане звезда от екрана. Дълго време тя упорито натиска Милан да създаде концепция за нейно собствено предаване. Връзките на режисьора обаче се оказват недостатъчни за това и единственото, което може да й предложи, е да стане щатна репортерка към БНТ, защитена под неговото крило.

Милан Кузов и Вихра

Амбициозната госпожица обаче не склонява на офертата и бързо разлюбва Милан. Някъде по това време съдбата я среща с друга видна усойница от медийните среди – Миглена Ангелова.

Мис „Искрено и лично“ бързо сватосва Вихра с подходящия тогава водещ на „Сблъсък“ Иван Христов. Първоначално бъдещата съпруга никак не е очарована от пухкавия младеж, на когото е кака с три години.

После обаче нещата се обръщат и Вихра вижда, че в Иван „има хляб“. Майката на Иван – славната монтажистка на БНТ Саша, никак не харесва снаха си. Убедена е, че Вихра използва детето й за пари. Може би, защото тя самата знае за връзката на девойката с Милан Кузов. Напук на майката на Иван, любовта на „опосума“ с Вихра процъфтява. До миналото лято, когато Ирина Сарачинова нагло го измъкна от брачното ложе….

Изпаднала в безизходица Вихра си връща спомените за отминалата любов с Милан Кузов. И като истинска майсторка на любовната игра, отново успява да го оплете в мрежите си.

Остава обаче най -любопитният въпрос – какво ли смята семейството на режисьора за това?

Как ще се развие подобната на сюжет от сапунка ситуация, ще покаже вренето. Ясно е само, че панаирите  предстоят и бройката разтурени семейства със сигурност ще расте.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Who cares ? Каквото като е с 55 годишен дядка, живота си е неин и ние не можем да я съдим за това…. всеки има право на избор с кого да прекарва дните си… мразя такива клюкарски истроии…….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *