5 метода за естествено уголемяване на бюста

0

Народна медицина за естествено уголемяване на гърдите

естествено уголемяване на бюста
естествено уголемяване на бюста

Ако гърдите ви са малки и се притеснявате, че тениската не приковава мъжките погледи, вече не е необходимо да пълните сутиена с памук и стари вестници! Предлагаме ви пет невероятни методики за естествено уголемяване на бюста и се надяваме, че ще ви бъдем от полза.

Големи гърди по английски

В Англия от древността използват бирата като сигурно средство за естествено увеличаване на женските гърди. Първите сведения за тази употреба на пенливата течност датират още от ХІІ век, а тогавашните хубавици са плащали скъпо и прескъпо, за възможността да се наливат с кехлибарената напитка. В днешно време е напълно достатъчно да пийвате по 1. 2 литра на ден, за да увеличите размера с най – малко два номера. Все пак внимавайте, защото бирата е алкохолна напитка и може да се пристрастите.

Норвежка рецепта за естествено уголемяване на бюста

естествено уголемяване на бюста
Тази девойка е влюбена в прабългарската рецепта

Норвежците постъпват доста хитро, като използват добре познатите сред жените свойства на хмела (при употреба през пролетта подивяват). Достатъчно е да си направите настойка от шишарки на лековитото растение и да чакате гърдите ви да набъбнат. Настойката се приготвя, като в една чаша вода се пуснат половин лъжица шишарки от хмел, след което се оставят да престоят в продължение на 8 часа. Пие се 3 пъти дневно преди хранене, по 100 мл. Резултати се очакват след месец – два.

Старославянски метод

Нашите предци не са били по – глупави от норвежците и също са използвали шишарки от хмел за отглеждане на бомбастичен бюст. Тук обаче настойката се прави, като шишарките се киснат в литър спирт в продължение на около месец. След като извлекът стане готов, трябва два пъти на ден да правите масаж на гърдите си. Втривайте течността обилно и масажирайте с кръгови движения.

Естествено голям бюст с песни от Елада

Тази рецепта за уголемяване на гърдите е разпространена от Хипократ. Древногръцкият мислител и лечител съветвал недоволните от външността си дами да пеят по много, всеки ден. Бил уверен, че чрез песни гръдният кош се развива и бюстът в крайна сметка изпъква.

Прабългарската рецепта – къпане в роса по трети петли

Рецептата на прабългарите за естествено увеличаване на гърдите е най – трудна за изпълнение, но и най – романтична. Предците ни вярвали, че ако девствената девойка се отъркаля седем поредни утрини в свежа роса на изгрев слънце, гърдите ѝ ще разцъфтят сами и до края на земния ѝ път ще останат стегнати. Пазете се от кърлежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *