Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

5 000 булки в бой за сърцето на Малък Тошко

Тодор Славков

Повече от 5 000 любовни писма получил Тодор Славков от свои фенки, издадоха негови приятели. В тях дамите заявявали, че са готови на всичко, само и само Татовият внук да кандиса и да ги направи свои съпруги. Съобщенията били разпращани от представителки на абсолютно всички възрасти, прослойки и така нататък. Някои от тях били придружени с горещи фотоси, от които на всеки истински мъж на секундата можела да му настръхне брадата.

Както са казали умните хора обаче, много хубаво не е на хубаво. Защото в крайна сметка, Малък Тошко не само не можел да си избере подходяща любовница сред толкова много послания, но и психиката му се разстроила сериозно от притеснение. Проблемите дошли когато започнал да се замисля какво ще си помислят хората, щом сред толкова почитателки не може да си избере поне една свястна.

Тодор Славков

Малък Тошко стана най-скъпият герой

Освен това, сърцето му не позволявало да прокуди всичките, като избере само една единствена. Водещи психолози го посъветвали да не предприема толкова крайна мярка, защото някоя можела да се самоубие и да му тежи на съвестта, докато е жив. Тези мисли обаче не му давали и миг спокойствие, защото все пак трябвало да направи нещо, а той не знаел какво.

Другарите на Малък Тошко пък са категорични, че въпреки славата си на паресник и плейбой, той не би имал нищо напротив да изкара остатъка от дните си само с една дама, стига най – накрая да открие коя ще бъде тя. Други пък предлагат да се изнесе в някоя от арабските държави, където съвсем спокойно ще може да си направи харем.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *