Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

441 години затвор за „Наглите“

441 год. получиха общо "Наглите"

441 години зад решетките получиха вкупом подсъдимите от престъпната групировка за отвличания „Наглите“. Най – много време на топло ще прекара Ивайло Евтимов, чиято присъда възлиза на общо 130 години затвор, следван от Прокопи Прокопиев съответно 125 години и другарите им Даниел Димитров – 100 години и Любомир Димитров, чиято присъда е най – малка 76 години. Днес СГС ще произнесе присъдите на другите 7 от престъпната банда за отвличания. Любопитен факт е, че жертвите на „Наглите“ също са в съдебната зала, за да разберат присъдите им.

Ангел Бончев и съпругата му също станаха жертви на "Наглите"

Прокуратурата настоява всеки от похитителите да получи по 10 години затвор на отвличане. Припомняме ви, че жертви на „Наглите“ станаха Мехмед Чакър, Венислав Величков, Джорджио Марков, Ангел Бончев и жена му Камелия Бончева, Васил Маникатов, Киро Киров, Георги Георгиев, Румен Гунински и Борислав Атанасов. Също така престъпната групировка неотдавна направи опит да похити и Борислав Динев.

Делото срещу престъпната банда за отвличания стартира преди 1 година и 5 – 6 месеца, а през изминалата седмица 1 от силоваците на „Наглите“ по – популярен като Киро – Шкафа бе застрелян в непосредствена близост до дома си пред очите на жена си. Припомняме ви, че една от основните версии за смъртта на Кирил Кирилов – Шкафа е, че той се е съгласил да съдейства на прокуратурата и да издаде кой стой зад „Наглите“ и именно затова беше елиминиран.

Общо 441 години затвор получиха четирима от „Наглите“!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *