Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

400 000 мъртви души на изборите

400 000 мъртви души има в изборните списъци. Чрез „прескачане” на няколко точки от новия Изборен кодекс, свързани с българите в чужбина, излиза, че в страната живеят много повече хора, отколкото са в действителност.

Повечето от незаконно включените лица в изборните списъци отдавна живеят зад граница. Според закона, ако някой гласоподавател през последните шест месеца не е бил в България, би трябвало да отпадне от списъците. Оказва се обаче, че масово хора, които отдавна са в чужбина, продължават да фигуриратПреди изборите населението на страната съмнително нарастна в листите.

От списъците би трябвало да бъдат отстранени и лицата, които два месеца преди изборите са излезли зад граница и не са се върнали до изборния ден. Тези данни са на разположение на МВР и те трябва да ги подадат в ГРАО. Такава информация обаче не е предоставена.

Българи, които от години живеят в чужбина сигнализират, че все още са включени в изборните списъци на родните си места и се оказва, че няма да могат да дадат своя глас от страната, в която се намират. Малбите за гласуване на над 5000 наши сънародници зад граница пък за били отхвърлени от МВнР

Общо 23- ма международни наблюдатели ще следят изборите у нас. Всяка страна от ЕС ще изпрати по един, ще има представители на Русия, Съвета на Европа, Македония, Черна гора, дори и на Нигерия.

Хората с адресна регистрация по Черноморието рязко се увелициха. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *