4 деца ще делят имането на застреляния лихвар Доневио

0
Васил Донев - Доневио

Четири са наследниците на застреляния в началото на месец юли лихвар Васил Донев – Доневио, издадоха разследващи журналисти. В най – скоро време се очаква те да започнат да делят официално тежкото наследство, което получават от разстреляния си баща.

Според запознати със ситуацията от Банско, съвсем възможно е да се стигне и до сериозни скандали. Доневио остави две пълнолетни деца от първия си брак – 23 годишния Валентин и 18 годишната Йорданка; от втория му брак са още мънички, а това са шестгодишният Васко и Мария, която е само на една годинка и половина. Майка им Ивелина съвсем не била в сърдечни отношения с големите деца на Донев.

Васил Донев - Доневио

Като цяло, на масата при нотариуса ще бъдат извадени документите на 3 000 декара ниви, деветдесет животни и две къщи.

Почти веднага след убийството на баща си, най – големият Валентин Донев става едноличен собственик на татковата си фирма. По закон му се полагали 25 % от нея, но сестра му и мащехата му продават своите дялове. Според запознати обаче, тази сделка може да бъде развалена в един момент, ако се оправдаят очакванията втората съпруга Ивелина Антонова да подаде молба до магистратите в Благоевград.

Припомняме, че Васил Донев бе покосен от картечен откос в собствения си джип на 3 юли. Той загина на 42 годишна възраст. Името му на няколко пъти било замесвано с видни представители на подземния свят и е подозиран за намеса в пазара на кокаин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *