Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

4 Сценария за развитието на Кризата с COVID-19 анализират българските служби! Ето ги:

Службите в България анализират и се готвят за 4 сценария по развитието на коронавирусната пандемия и очакваната след това последваща икономическа криза. Това разкри журналистът Васил Василев и ги описа:

Вариант 1- 50 хил. заразени от коронавирус българи до края на май месец. 2000 от тях са починали от усложненията на вируса. През юни, вследствие затопляне на времето, броят на новозаразените рязко спада и епидемията започва да отминава. Крутите мерки дават своя положетилен резултат и короначумата е овладяна. В страната ни не се наблюдава недостиг на основни храни и лекарства. Катаклизмът сплотява нацията. 100 български мигранти се връщат от чужбина в родината, подгонени от безработицата и паниката в по-силно засегнатите от нас западноевропейски държави. ЕС отпуска на България 25 млрд. евро за възстановяване на икономиката.

Вариант 2- До септември месец заразените са 250 хил. Умрелите са над 10 хил. Правителството на Борисов пада от власт. Социални вълнения и въвеждане на купонна система заради недостигащи храни и лекарства. Градовете опустяват. Населението се връща по селата. Туристическият сезон е пълна катастрофа, също както и останалата част от българската икономика. В България са се прибрали над 500 хил. емигранти.

Васил Василев

Вариант 3- 500 хил. заразени, от които 50 хил. са починали- всичко това до края на 2020 г. Страната ни се управлява от служебно правителство на националното съгласие. Чести прояви на анархия и самоуправство, масово разбиване на магазини за храна. Износът и вносът на България са на нула. Здравната ни система е в колапс. Вълна от етнически вълнения и насилие. Прояви на мародерство. Масови фалити на фирми и тотална безработица. Банковата и социалната системи се сриват. Европейската солидарност се разпада.

Вариант 4- Март месец, 2021 г., година след началото на епидемията. Всеки втори българин вече е болен или е преболедувал коронавируса. Въведено е военно положение в страната. Доброволчески граждански отряди помагат на армията и полицията за поддържане на реда в страната. Всеобща криза за лекари, медицински персонал и лекарства. Гладни бунтове. Из цялата страна вилнеят етнически банди. Хроничен недостиг на бензин и дизелови горива. През България, Гърция и Италия в Европа нахлуват милиони мигранти от Близкия Изток и Африка (пришълци, преболедували коронавируса, се отправят към Стария континент с цел – мародерство). ЕС е пред разпад. НАТО спира да функционира. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за 4 Сценария за развитието на Кризата с COVID-19 анализират българските служби! Ето ги:

 1. Безпартиен Отговор

  17.03.2020 в 20:38

  Скандално.нет, моля, въздържайте се от публикуването на подобни материали. С уважение, бъдете здрави!

 2. Иван Отговор

  17.03.2020 в 22:05

  Логиката показва, че трябва да се надяваме на първи сценарий, а да се готвим за четвърти.

 3. Мария Илиева Отговор

  18.03.2020 в 12:55

  Това ли трябва да ни поднесат българските служби? Вместо това направете така , че парите които ни дава Брюксел да отидат по предназначения, без кражби. И с всеобщи усилия да тръгнем макар и бавно напред. След Втората световна война цяла Европа е била и по зле. Без икономика ,без домове с избити милиони и пак се е оправила. И сега ще се оправи. Това зависи от всички нас.

 4. Анонимен Отговор

  18.03.2020 в 14:16

  Пълни глупости е тази статия,просто трябва по-добра организация и ще се справим,да доставяме необходимите стоки и медицински материали,да дезинфикцираме всичко,да използват маски,очила,ръкавици в магазините,аптеките,бензиностанциите,банките,а партиите вместо да се ядат помежду си,да се обединят в името на просперитета на България!
  Помогни си сам,за да ти помогне и Господ!

 5. Анонимен Отговор

  18.03.2020 в 14:20

  Съставете план,който да следвате и организирайте добре страната,това е нижно!
  Има и специалисти по бедствията ,защо не ги включите в ръководещите екипи,както и вирусолози?

 6. До горния дебил Отговор

  19.03.2020 в 4:27

  Кви специалисти по бедствията в Кочината РБ бе, глупи?!Като оная проста турчанка EMLETM от царското движение дето окраде Държавния резерв още преди близо 20 години ли???

 7. човен който от 1987 година работи по въпроса противв всички вируси. ДО СЕГА НЯМАМ НИТО ЕДИН ДЕН БОЛНИЧНИ???!!! Отговор

  19.03.2020 в 10:56

  за да се справим с положението е необходимо да се обяви конкурс с награден фонд. След което комисия от специалисти а не от любители аборигени да проведе съответните експерименти заедно с авторите. сигурен съм че в България има все още много кадърни знаещи и можещи специалисти!!!???. АЗ ЛИЧНО ОТ 1987Г. РАБОТЯ ПО ВЪПРОСА ЗА БОРБА ПРОТИВ ВСИЧКИ ВИРУСИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМАМ НИТО ЕДИН ДЕН БОЛНИЧНИ!!!???.

 8. ГРАЖДАНИН който иска да помогне Отговор

  19.03.2020 в 10:58

  за да се справим с положението е необходимо да се обяви конкурс с награден фонд. След което комисия от специалисти а не от любители аборигени да проведе съответните експерименти заедно с авторите. сигурен съм че в България има все още много кадърни знаещи и можещи специалисти!!!???. АЗ ЛИЧНО ОТ 1987Г. РАБОТЯ ПО ВЪПРОСА ЗА БОРБА ПРОТИВ ВСИЧКИ ВИРУСИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМАМ НИТО ЕДИН ДЕН БОЛНИЧНИ!!!???.

 9. ГРАЖДАНИН който иска да помогне Отговор

  19.03.2020 в 11:08

  ДА СЕ ОБЯВИ КОНКУРС С НАГРАДЕН ФОНД И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА. СЛЕД ТОВА КОМИСИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ ДА ПРЕГЛЕДА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА И ДА ПРОВЕДЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ ЗАЕДНО С АВТОРИТЕ.ТАКА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕМ РЕЗУЛТАТИ.!!!???

 10. udjs Отговор

  23.03.2020 в 11:57

  Всички вие които пишете в този форум и се подигравате с последиците от тази короналудост,не се ли страхувате от малко малко,че наистина ще ни застигне,някой от тези 4-ри сценария?Лично аз предпочитам вариант 2!

 11. Norman Crawford Отговор

  25.03.2020 в 4:27

  Да бе, правителството на Борисов пак ще падне, но ще бъде преизбрано! Всичко зависи от това какво ще кажат от Козяк 16…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *