33% от дамите не биха правили секс с безработен мъж

0
Голяма част от жените не биха правили дори секс с мъж, който не работи

Въпреки  че  към момента цял свят е скован в безмилостната хватка на тежката икономическа криза, която явно няма никакво намерение да си отива скоро,  данните от ново изследване сочат, че  3/4  от представителките на нежния пол  не биха се прежалили да излязат с мъж, който в момента е без работа.

Само 21% не се интересуват от положението на мъжа, който ги привлича

Любопитен факт е, че когато става въпрос за секс за една вечер някои от дамите участвали в запитването, които по принцип не биха излезли с безработен мъж са склонни  да разнообразят сексуалния си живот с такъв представител на силния пол, ако той е достатъчно обаятелен и не очаква нищо повече от секс за една нощ.

На практика  обаче 33 % от дамите не биха си легнали с мъж, който към момента не работи. Специалистите констатират, че този процент всъщност е доста висок и говори само, колко меркантилни са станали жените в днешно време и на всяко удоволствие са сложили етикет с цена. Все пак  43 на сто от запитаните жени са склонни да се обвържат с безработен мъж предвид икономическата обстановка, ако той си търси активно работа и само  21%  са откровените романтички, които не се интересуват от финансовото положение на своя избраник.

33%  от жените не биха спали с безработен мъж!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *