31:28 преднина за ЦСКА срещу Левски на контролата в 12 часа

0

България тръпне в очакване да разбере кой е новият шампион

Най - важния мач за годината
Най – важния мач за годината

Грандовете на българския футбол ЦСКА и Левски се удариха здраво както никога досега. На контролата в 12: 00 часа стана ясно, че червеноармейците водят убедително с 30. 9 гола пред опонентите си от страната на 50- е звезди, които засега се представят достойно с 28. 1 попадения.

Процентно съотношение на попаденията в противниковата врата
Процентно съотношение на попаденията в противниковата врата

Изненадващо е, че активността на феновете към момента не е толкова голяма, колкото се очакваше. Според изследователите това се дължи на тяхната обезвереност и тоталната липса на феърплей в родния футбол. Хората са категорични, че всичките футболисти са едни и същи маскари, поради което така и не могат да решат кого да подкрепят на стадион „България”.

Въпреки относителното спокойствие не липсват и инциденти. Вече бяха регистрирани два смъртни случая по секторите, като при единия почина възрастен човек, а при другия ром на средна възраст. Засега няма жълти и червени картони. Или поне съдиите прикриват нарушенията.

Ето и резултатите на някои от другите отбори, които се надяват да намерят своето място в елитната футболна група: Ориент експрес – 12. 3, Волна песен – 6, Мегидар – 3.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *