3-годишен алкохолик! – видео

0

децаВече ви запознахме със статията, в която пишеше, че малкият син на Тошко/Филип от „Биг Брадър” обича да си пийва алкохол. Е, не е единственото дете, завладяно от силните напитки. 3-годишно британче е пристрастено към алкохола.млади То не можело да изтрае и един ден без да „удари нещо за отскок”.

Научило се  да взима уискито или каквито напитки имат родителите му и пиело от тях. Това му занимание продължило около половин година.алкохолик Ако случайно не успеело да се докопа до така ценните бутилки, изпадало в състояние на абстиненция!

Историята му шокирала лекарите във Великобритания, при които било заведено за лечение на алкохолизъм. Името на детето се пази в тайна. То е едно от 13-те британчета, които са лекувани от алкохолна  зависимост в периода 2008-2010 г. Всички те са на възраст под 13 години! През същия този период, други 70 деца между 13-16 г. са били приети в болница поради прекомерна употреба на алкохол.

Според данни на европейско допитване, осъществено през 2009г., най-голeмите пиячи в Европейския съюз се оказват британците. Почти 50% от анкетираните се нуждаели от минимум едно малко питие на ден.

Според американски учени, рискът от алкохолизъм при децата намалява, когато им се позволява да пият малко. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *