Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

3 000 жени – нинджи от Иран се готвят да кормят янки

Жени – Нинджи

Хиляди маскирани нинджи – убийци размвахват смъртоносни оръжия, докато правят задно салто и трудни каскади. Тази невероятна сцена изглежда като кадър от карате – екшън, но това не е филм за бойни изкуства, а училище за жени-нинджи в Иран.

Жените –нинджи се обучават в специална школа по бойни изкуства, която е отворила врати в далечната 1989 г. От създаването на училището до днес, през него са преминали повече от 24 000 трениращи, а в момента там се учат да убиват около 3 500 жени. Въпреки свирепия им вид и заплашително поведение, железните лейди са длъжни да спазват основните принципи на нинджуцу  – уважение към другите и висока хуманност.

Най-важното качество, което трябва да придобие един ниджа е хладнокръвието.

„Да бъдеш нинджа означава да си търпелив, толерантен и със силен дух. Буквално преведено, означава „изкуството да станеш невидим”. Нинджуцу може да бъде описано като лекарство от змийска отрова – то може да бъде много опасно, но когато е поставено в добри ръце се превръща в най-ефикасната противоотрова” – казват учителите на жените – нинджи.

Жени – Нинджи

Тренираните дами могат да бъдат призовани във всеки един момент да защитават страната си при евентуален конфликт с Израел. Те ще се бият рамо до рамо с мъжете и са сигурни, че ще воюват до последна капка кръв. Обучени са да използват редица опасни оръжия включващи лък, мечове, нунджако и шурикени.

Нинджуцу се счита за една от най-смъртоносните форми на бойните изкуства и е използвано като нетрадиционен метод за воюване в Япония в продължение на повече от 8 века.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за 3 000 жени – нинджи от Иран се готвят да кормят янки

  1. stance Отговор

    06.02.2012 в 23:42

    О Боже, по танковете с лъкове и саби?? Ритници ли ще раздават? Дано няма война, защото в боя кантар няма.

  2. Димитър Отговор

    07.02.2012 в 1:45

    Ако има война да е по скоро,че иначе лявата нинджа няма да я дочака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *