Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

3 000 вампира излекувани в храм „Св. Антоний“

Чудо избавя хората от ангелите на мрака

Демон

Демон

Повече от 3 000 обладани от зли демони намериха изцеление след посещение и молитва в храм „Свети Антоний” в Мелник. Сред засегнатите има хора с психични проблеми, обладани от бесове, омагьосани и страдащи от тежка форма на вампиризъм. За чудото свидетелстват десетки местни, които благославят името на светеца.

Така например, заклет наркоман успява да се излекува само за една нощ, която прекарва окован във вериги. Човекът пристигнал от столицата в компанията на свой познат, който се свързал с клисаря и помолил да оставят болния за една нощ.

„Този грешник изкара зловеща нощ. През цялото време буйстваше и крещеше от болка, но оцеля и на сутринта получи опрощение. След един месец дойде да ни разкаже, че вече няма проблеми и е започнал нов живот”, споделят служители.

храм Свети Антоний в Мелник

храм Свети Антоний в Мелник

Това обаче не е единственият случай и според легендите, стотици и хиляди хора са намерили опрощение на греховете, след като са прекарали една единствена нощ в свещеното място.

За прогонване на демоните допринася и чудодейната икона на Свети Антоний, която стои в църквата. Има невероятните способности да си мърда очите, понякога се усмихва или мръщи. Изображението на светеца притежава уникалната сила да определя кой е добър и кой лош. Злите хора нямат право на прошка и невидима сила ги възпира да влязат в храма.

Такъв е случаят с жена от Сливен, която пристигнала с мъжа си. Човекът влязъл вътре спокойно, но жената не успяла да стигне до никъде и накрая се строполила в предверието със сълзи на очи признавайки, че има стотици грехове на душата си. Клетницата после споделила, че изпитвала усещането, че някой я блъска навън и не ѝ позволява да стигне до иконата.

Свети Антоний е роден в 251 година от новата ера в Среден Египет. Приживе се прочува със способностите си да лекува обладани от демони и бесове, да побеждава дракони и горски животни. В битието си устоял на безброй изкушения и заради това Бог го наградил с тази дарба.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *