Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

3 години след Майдана: Украинците Искат Пак в Русия! Готвят нов Майдан! Осъзнаха, че са Употребени!

МАЙДАН

Еуфория, а след нея пълна мизерия, гарантирано от Сорос!

Две години след историческия Майдан в Украйна, по-голямата част от народа проумя, че е бил използван и захвърлен на собствената си съдба.

След огромния бунт, финансиран от САЩ и организациите на Сорос, Украйна се обля в кръв и се разцепи. Крим гласува и се присъедини към Русия, Донецк и Донбас считат себе си за руски територии и продължават да бранят самостоятелността си, а самите украинци, без този 1 милион население, което се изнесе от страната в посока Западна Европа, разбраха най-после, че са жестоко прекарани.

Новата власт продължи да граби с невиждани темпове, корупцията нарасна многократно и разяде всички етажи. Големите патриоти Порошенко и Янецюк напълниха банковите си сметки с милиарди, а обикновените хора започнах да се редят на опашки за хляб и елда. Мъжете бяха мобилизирани за да воюват срещу братята си от размирния Донбас, а жените трябваше да издържат домакинствата буквално без пари.

Според равносметката над 10 хиляди загинаха в една безсмислена братоубийствена война. Криви ракети целеха болници, детски градини, избиваха старци и деца, военнопленници се разстрелваха без съд и присъда, горяха цели села и обезлюдяха… а хората не спечелиха нищо! Само изгубиха! И то много!

Надеждата, че украинците ще бъдат приети в ЕС угасна, помощите от САЩ и Евросъюза секнаха, олигарсите останаха да делят плячката, а народът стигна дъното на мизерията.

Чак сега обикновените украинци осъзнаха, че няма да има ЕС, няма да има помощи и са използвани единствено да се дестабилизира Русия и чрез внесеното в Украйна американско оръжие и новопостроените там американски бази предният фланг на НАТО да се доближи още по-близо до геополитическия враг Москва.

А за народа на никого не му пука.

Народът там обаче не спи за разлика от българския.

Готви се нов майдан, този път нефинансиран.

А групи в интернет въпреки зверската цензура издигат лозунги: „Искаме Русия!“, пише английската преса.

Един сериозен обратен завой, след който неминуемо следва :“Янки – вън!“ Впрочем така сториха вече преди десетина години страните от цяла Латинска Америка, сочена доскоро като задния двор на САЩ. И след като изгониха американците, икономиките им рязко скочиха нагоре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *