25 годишен нашенец умря след дълго чакан секс

0

Полицията отхвърля версията за убийство

секс
секс

5 февруари се оказа черен ден за 25 годишен мъж от силистренско село. На тази дата той празнува рожден ден и сбъдна дългоочакваната си мечта за секс с девойка от Шумен, след което почина от сърдечна слабост.

От полицията споделят, че няма абсолютно никакви данни за насилствена смърт. Младежът вероятно е умрял вследствие от вроден порок на сърцето, за който дори не е знаел. Въпреки това все още се очаква заключението на патоанатомите, което да свали всички подозрения от момичето.

секс
секс

Следователи разкриват, че Рейхан М. досега живял в село до Силистра. Преди няколко месеца се запознал с момиче от Шумен в сайт за запознанства и с времето започнали да въртят сериозна интернет любов. Той дълго време се молел на момичето да се видят и след месеци колебание, тя най – накрая решила да го ощастливи на рождения му ден.

Уговорили се първата им среща да бъде на 5 февруари, когато младежът има рожден ден. Рейхан пристигнал в Шумен, наел хотелска стая и отишъл да вземе любимата. На рецепцията в хотела забелязали, че той не е сам, но какво точно се е случило в стаята служителите не могат да кажат.

Според неофициалните сведения, младежът бил силно развълнуван след първия секс с любимата и емоциите надделели. Минути след края на консумацията, на него му прилошало изведнъж и починал. Има подозрения, че е засилил емоциите си със забранени стимуланти, но това ще бъде установено чрез химически анализ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=S4F5OHfxSiw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *