22- годишно момче се самоуби в метрото заради скандал с майка си

1

Семеен скандал е причината 22-годишно момче да се хвърли под влака на метрото. Младежът опита да се сложи край живота си в неделя късно вечерта на станция „Стадион „Васил Левски“.

Два дни преди инцидента младежът С.Р се скарал с майка си и са имали разговор с крясъци, разказаха запознати. Момчето е започнало да пие диапезам и други успокоителни, които да уравновесят психическото му състояние. При инцидента той бил заедно с майка си на перона и отново са прехвръкнали искри между двамата.

Той не е издържал и при пристигането на мотрисата е скочил върху релсите. „Беше ужасяващо, защото видях как полетя точно пред вагона. Сблъсъкът изглеждаше ужасно, а момчето направо се размаза. Имаше и кръв, гледката беше потресаваща“, разказаха очевидци на неприятен инцидент.

Присъстващите граждани изпаднали в шок от сцената, която била достойна за каскадьорска сцена в холивудски екшън.

В този момент на станцията е имало охраняващи полицаи, но те не са могли да реагират както трябва при скока на младежа, защото не са постоянно край релсите. За сигурността се разчита предимно на ограничителната ивица, която предупреждава пътниците да не се доближават.

След опита за самоубийство внимателно са прегледани записите от камерите, които са показали, че момчето само е скочило.


ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *