20 хиляди убийци на година бълва родната автомафия!- с видео

0

avto1Само срещу смешните 300 лева в България както си седиш в кръчмата или пред телевизора ставаш… шофьор. Това огласи не кой да е, а транспортният министър Александър Цветков. При това автошколите се отличават с изключителна производителност на труда – издадените през миналата година фалшиви шофьорски книжки са близо 20 хиляди! Министърът каза още, че през последната петилетка никой не е правил проверки в този сектор.
И така едни безотговорни корумпирани мизерници, на които дори рушветите им са смешно малки, всяка година издават смъртна присъда с неизвестна дата на изпълнението на 20 хиляди още по-безотговорни мизерници. Повечето от тях са камикадзетата на пътя, които мачкат всичко наред с тъпата илюзия, че в катастрофите умират само другите, не и те.
Като се прибави и манталитетът на българина, за който е един вид унижение да даде предимство на другия, кървавите

Това е другото лице на корупцията в авто-школите и нейна логична последица!
Това е другото лице на корупцията в авто-школите и нейна логична последица!
реки по пътищата на родината получават логично обяснение.
Сега измислиха изпита с камери, които ще си ги носят изпитващите представители на „Автомобилна администрация”. А изпитите на листовките стават анонимни. Още от сега може да се каже, как нищо няма да се промени. Нали тъкмо тези, които ще носят камерите, са същите, които въртят търговията с фалшивите шофьорски книжки?
...и още един пример!
...и още един пример!
Тази мръсна далавера така и щеше да си остане скрита, а проверките на автошколи и изпитващи никога нямаше да се случат, ако не беше умопомрачителният репортаж, заснет със скрита камера миналата година от бтв. И смешната развръзка – единият от репортерите без да е карал шофьорски курс, след като дори вече беше забравил за репортажа, след като го видя цяла България, си получи от КАТ абсолютно редовно свидетелство за правоуправление.
Трябва да си абсолютен ненормалник, щом като заради няколко стотачки, си готов да погубваш хората, в това число и твоите най-близки, защото на шосето никой не знае кой настъпва газта до теб или срещу теб.
Виж зрелищната скрита камера на колегата Стоян Георгиев за корупцията сред автоинструкторите! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *