20 бона на месец е заплатата на Асен Блатечки

3

Асен Блатечки в момента е един от най-търсените и най-ангажираните актьори в България. Докато другите си пекоха дупетата на морето, той цяло лято се поти на сцените и само мечтаеше за море. Секссимволът на 25 годишните и любимецът на театралките не е имал нито един почивен ден, а сега работи на още по-високи обороти.

 Той продължава да изнася спектакли в различни градове на страната и едновременно репетира „За Господ забранено“ на Мартин Макдона. Като много други постановки, премиерата и на тази ще бъде в Бургас, но преди това ще я видят пловдивчани на фестивала си „Сцена на кръстопът“. Във всеки един спектакъл, в който играе Блатечки, залата се пълни и организаторите не могат да се оплачат от липса на публика, въпреки цените на билетите. Актьорът едновременно е и режисьор на пиесата и опитът му да режисира не е първи. Зад гърба си има две успешни постановки „Побъркан от любов“ и „Смях в залата“, както и сърежисьорство при още няколко

. Чарли от „Стъклен дом“ споределя, че иска да прави такъв театър, какъвто на самия него като зрител, би му харесало да гледа. Режисьорството е стъпка напред, но аз никога няма да се откажа и от сцената, твърди той. Негови колеги, които нямат и половината от неговите ангажименти, пресмятат, че той получава по 20000 лева на месец. И завистливо твърдят, че се претоварва. Даже и го критикуват, че участва в телевизионни реклами и се питат кога намира време и за това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t42La1R0dzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Само заради тази издънка с хладилника и участието му в лобистката кампания няма да отида никога на негово представление.

  2. Да бе, звездата на селяндурите и чалгаджийките , Блатечки, подлога на селски кампании

  3. Не сметям, че тези шутове заслужават такива заплати, а нас ни държат приковани от безпаричие да гледаме как имитират ежедневието ни по телевизията. Искам висока заплата, за да изляза и да се насладя на живота си…Надявам се с интернет повечето хора да станат известни и да премахнат доминацията на медията в досегашния й вид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *