2-годишен сладур е най-малкия участник в „България търси талант“

талантДвегодишно юначе с рунтаво калпаче и пременено в национална носия  е най-малкият кандидат за слава в шоуто „България търси талант“.

Малчуганът се явил на кастингите и умилил журито и публиката,  въпреки че му е твърде рано за сцената. Публиката изпратила момчето на крака и с много ръкопляскания, а журито му обещало да го вземе, след като поне малко порасне.

Тази година за изненада на продуцента Слави, в България пристигнаха таланти от 20 държави, което е невероятен рекорд. Има мераклии, долетели чак от САЩ. Други пък са пристигнали от  Казахстан, Киргизстан, Ливан, Украйна, Нигерия, даже има сирийци.

Сред тях има момче – фокусник, преобразяващо материята, неизменният мъж, който тегли кола със зъби, рокер – каскадьор, имитатор на Майкъл Джексън, певци, музиканти, гимнастици, танцьори и дресьори на котки и кокошки.

Вече минаха кастингите в седем града от страната, където се вихреха български и африкански танци, пяха се песни на всички езици, правеха се сложни акробатични номера и фокуси.

Подборът на участниците вече е направен, а шоуто ще стартира през март.

В журито ще е неизменният  Любен Дилов-син,  Асен Блатечки, който си уговори сериозен хонорар, а музикантите ще оценяват  Ицо Хазарта и Михаела Филева. Водеща отново ще бъде Мария Силвестър. Атрактивните Дарина Павлова и Илияна Беновска този път са аут.

https://youtu.be/VE-eBTdYUSU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *