17-годишна роди бебе от баща си

0

изнасилване117-годишна роди дете от собствения си баща. Случката станала  в търновското село Водолей, а  както си му е редът селяните не знаели какво става в дома Йордан Писето.

Пред хората той бил строг и справедлив с дъщерите си Петя и Даниела. Всички знаели, че ги биел, но смятали че е в реда на нещата да поступва децата си. Никой не се сещал каква е причината за караниците и виковете не момичетата. Те от своя страна не казали на никого, защото се страхували, че баща им ще ги пребие от бой.изнасилване Той ги заплашвал и с различни мъчения, заключвал ги вкъщи, тормозел ги.

От тормоза малката Даниела получила умствено разстройство, затваряла се или си говорела сама, а съседите съжалявали бащата, че му се паднало такова объркано и психично болно дете. Даниела ставала все по-затворена и притеснена с напредването на бременността.  Наскоро тя родила момченце, а когато в общината я попитали кого да запишат като татко на бебето, тя казала – баща ми.

Изумените общинари сигнализирали в полицията. Разследването показало, че Йордан от години насилвал и двете си дъщери. Той си избирал вечер ту едната, ту другата, а те не смеели да гъкнат от страх от побой. Когато Даниела пищяла, той я удрял в главата и затова получила психически отклонения. Прокуратурата поискала 4,5 гоодини затвор за насилника и глоба 20 хиляди лева. Той пък се оправдавал, че трябва да остане вкъщи, за да помага при отглеждането на новородения син.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/r9-V50cwhQo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *