17- годишен две години се гаврил с момченца

0

nasilnik117- годишният извратеняк от Гоце Делчев Мартин Йосифов потресе страната. 2 години насилвал сексуално и се гаврил с две 9- годишни ромчета – Шабан и Ангел, и с една година по- големият от тях Митко. Истината за гнусните деяния на непълнолетния насилник излязла, когато най- после едно от децата проговорило.

Мартин Йосифов примамвал малките циганета, които живеят наблизо, в зимника на дома си. Подмамвал ги с дребни подаръци или с малки суми пари. Щом жертвата попаднела в мрежата, изнасилвачът заключвал вратата и карал хлапето да си събуе панталоните. Мартин заставял детето да му прави фелацио, а след като свърши – да гълта спермата. Бутал в устата на жертвата и домат, за да му помогне да преглътне. 17- годишният Мартин насилвал

17 - годишният изнасилвач от Гоце Делчев
17 - годишният изнасилвач от Гоце Делчев

момченцата и анално. Окуражавал ги с думите, че така ще станат по- силни.

След като майката на младия изнасилвач разбрала за извращенията, изпаднала в нервна криза. Жената обещала на родителите на жертвите, че ще се погрижи синът й да влезе в затвора. Покрусената майка лично се ангажирала да поеме всички съдебни разноски на ромските семейства – само и само Мартин да бъде наказан.

Къде е генезисът на извращението при тийнейджъра, никой не може да обясни. Семейството на Мартин Йосифов е заможно. Баща му има частен бизнес, майката също работи. Родата на невръстния изнасилвач е уважавана в Гоце Делчев. Мартин пък е общително момче, занимава се със спорт, интересува се от история и музика. Съучениците му обаче преди година забелязали, че малко помръкнал, въпреки че нито го избило на агресия, нито спрял да говори с тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *