Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

16-годишен Застреля Приятел в Училище! Тийнейджър Разби Главата на Брат си заради тениска! Кой Превръща Децата ни не в Мъже, а в Мухльовци! Виж Кой:

ученик стрелба

Това е стрелецът от Княжево Ивайло Гаджов

16-годишния  Ивайло Гаджов простреля с пистолет 15-годишния Даниел Чавдаров, с когото били приятели!

Случаят стана пред очите на много ученици през голямото междучасие  пред училище в софийския квартал „Княжево“.

Без никакви скрупули, Ивайло планирал внимателно нападението си. Той откраднал пистолета от дома на чичо си, сложил го в джоба и тръгнал към училище да се разправя с доскорошния си приятел. Вместо да го предизвика и да се сборят честно, или да се разберат по мъжки, тийнейджърът отишъл на игрището, където се били събрали всички и хладнокръвно насочил оръжието към Даниел, след което стрелял. Бил готов да натисне спусъка втори път и да довърши падналия на земята ученик, когато някой реагирал светкавично в мелето и му избил оръжието.

За щастие не бил добър стрелец, а оцелелият по чудо Даниел е опериран в „Пирогов“, като животът му е извън опасност. Според шашнатите тийнейджъри, двамата приятели се скарали заради момиче.

Няколко часа по-късно след този инцидент 17-годишен  ученик от  Благоевград пък е приет  с мозъчен оток и жестока травма на шията в болницата. Той бил ударен  с метална тръба от две години по-големия си брат. Двамата се скарали заради една тениска, която била на потърпевшия. Големият брат я облякъл и я изцапал, а малкият се разкрещял, че му взима дрехите и се отнася мърляшки с тях. Докато малкият викал, големият се разгневил, издебнал го в гръб и му нанесъл удар в главата с металния прът, с който тренирал.

По-късно обяснил разплакан пред родителите си, че искал да го уцели само по рамото, но брат му мръднал и прътът попаднал в главата. Тениската имаше само няколко петънца, не трябваше да ми крещи, оправдавал се виновният. Но ударът бил толкова силен, че разцепил главата на по-малкия.

брат пребит

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Какво се случва с децата ни?

Само за един ден две момчета едва не се преселиха в отвъдното заради глупави спорове.

Какво е накарало Ивайло да се промъкне в дома на чичо си, да му открадне пистолета и да стреля в гърдите на бившия си приятел с явното намерение не да го сплаши, а да го убие?

Как е възможно брат да мъсти на брат си с удар с метален прът в главата, оправдавайки се, че го целел само по рамото?

Защо ако толкова искат да разрешат някакъв спор със сила, децата не се бият по мъжки, ако толкова е наложителен боят, защо не застанат очи в очи с противника си, а използват колове, боксове, палки, пистолети, още малко и гранатомети?

Ние също се биехме като деца. Но никого не убивахме, никой не отиваше в болница, няколко шамара… и готово. Ние се биехме, но не се убивахме.

КОЙ направи децата ни страхливи мухльовци, а оттам и убийци?

КОЙ ги въоръжи?

КОЙ предизвика такава агресия в тях и кой им вмени, че човешкият живот вече няма стойност?

Безсилната полиция, импотентните политици, силата на улицата, меката китка на закона, срутването на всякакви авторитети, издигането в култ на мускулите и силиконовите цици, въздесъщата сила и огромния превес на парите и лесния живот над морала и десетте Божи заповеди?

КОЙ? КОЙ? КОЙ?  Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за 16-годишен Застреля Приятел в Училище! Тийнейджър Разби Главата на Брат си заради тениска! Кой Превръща Децата ни не в Мъже, а в Мухльовци! Виж Кой:

 1. victory Отговор

  29.02.2016 в 7:58

  ЗАЩОТО ОБЩЕСТВОТО НИ Е БОЛНО,БИЯЧИТЕ ОНЗИ ДЕН НА ОКОЛОВРЪСТНОТО,ИЗЛИЗАТ С БАТИ СРЕЩУ ГОЛИТЕ РЪЦЕ НА ПРОТИВНИКА СИ,ПРЕВИШАВАТ СРЕДСТВАТА ЗА САМООТБРАНА,НЯКОЛКО ЧОВЕКА СА ПЪРВО,ВТОРА БАТИТЕ,Е КАКВИ СА ОСВЕН СТРАХЛИВЦИ…..ПОСЛЕ УБИЕШ ПРОТИВНИКА,НО НАЛИ СЛЕД ТОВА СЪВЕСТТА ЩЕ ТЕ ИЗЯДЕ ОТ ВЪТРЕ КАТО ЧЕРВЕЙ ЯБЪЛКА…..ТОВА НЕ Е КАТО ДА ПОМПАШ МУСКУЛИ В НЯКОЯ ЗАЛА……ЗАПОМНЕТЕ,ТРЕНИРАЙТЕ СА СОБСТВЕНО УДОВОЛСТВИЕ,И ЗНАЙТЕ СИЛЕН Е НЕ ОНЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ТЕ СМЕЛИ ОТ БОЙ,А ОНЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ТЕ СМЕЛИ НО НИКОГА НЕ ГО ПРАВИ………..

 2. Доби Отговор

  29.02.2016 в 11:32

  Правителството мутри, родителите въоръжени, децата какви да са?

 3. един от многото Отговор

  01.03.2016 в 0:05

  Една от Меките Китки на закона наскоро се пресели в отвъдното. Но със законите, които подкрепяше по времето на мандата си, а и след това, причини преждевременната смърт на много невинни българи. Да се не помни името му! Да гори в огнената Геена при баща си, рогатия!

 4. Лют Отговор

  01.03.2016 в 9:04

  Няма ТВУ, няма казарма, всеки мечтае да стане мутра, като порасте, какво очаквате?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *