Челото на Николета издава садистични наклонности

0

Известен хиромант разгада тайната на Николета

Николета ЛозановаНезависимо от всички разводи и скандали, великолепната Николета Лозанова продължава да впечатлява със своята борбеност и устрем към победа. Загадъчната личност на преуспяващата красавица озадачи дори известния индийски хиромант Роши Астра, който ѝ изготви напълно безплатно психологически профил.

Магьосникът – последовател на Зороастър споделя, че по линиите на ръката и формата на лицето, може сравнително лесно да разгадаеш характера на всеки човек. Действително има физиономии които трудно могат да бъдат „прочетени”, но за щастие този на плеймейтката не е от тях.

Според Астра, Николета има две особено характерни черти – издадената напред остра брадичка и широкото заоблено чело. Първото е сигурен признак на упоритост, твърда воля и високомерие в положителния смисъл. Голямото чело пък издава бистра мисъл и откривателски характер, но и зачатъци на садистични наклонности.

тристмегист„Българката Николета Лозанова е класически пример за дуалистичното начало. В нейното лице от пръв поглед те впечатляват микстурата от добро и лошо, пораждащи равновесието между тъмната и светлата страна. Научих, че в родината си е доста спорна личност, но това е характерно за нейната зодия Стрелец. През целия си живот ще остане подвластна на Венера и Меркурий, които всъщност стоят в двата противоположни полюса”

В Индия по принцип имат своя уникална теория за това как чертите на лицето издават човешкия характер. Така например хората с дълги, черни вежди са преуспяващи и щастливи в живота, а тези с бледи и тънки – не.

Очаква се първото посещение на великия Роши Астра в България да бъде в началото на следващата година, но все още датата не е уточнена. Организаторите разкриват, че в Индия той е на голяма почит и към него се отнасят така, както в Средновековието са се отнасяли към носещия титлата Тристмегист.

http://www.youtube.com/watch?v=cY95m2c92hA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *