Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

14 годишна забременява при игра на сексрулетка

Правилата са прости – който свърши отпада

игра на сексрулетка

Игра на сексрулетка

Потресаващи разкрития за най – новите забавления на подрастващите в Колумбия направиха тамошните власти в началото на този месец. След проведено разследване заради забременяването на 14 годишна девойка става ясно, че последната мода сред местните младежи е играта на сексрулетка – групов секс със състезателен характер.

При играта на сексрулетка са необходими няколко души – момичета и момчета. Девойки се нареждат в кръг, а младежите започват да ги обхождат по ред на номерата. Всяко момче има право да проникне в дадено момиче само по един път и то за сравнително кратко време, след което преминава на следващата мишена. Изпуснеш ли се – отпадаш и печели онзи, който издържи най – дълго от всички.

Опасното при играта на сексрулетка е, че на младите хора съвсем не им минава през ума да вземат каквито и да било предпазни мерки. Именно по този начин забременява 14 годишната Мария – Анхел и осъзнава какво се е случило едва, когато е късно да се направи каквото и да било. Момичето обяснява пред родителите си и полицията, че момчето е било за съвсем кратко време в нея и „аз дори не съм си помислила, че може да забременея така”.

Сексът без любов вече е световен проблем

Сексът без любов вече е световен проблем

Мария – Анхел обаче съвсем не единственият подобен случай. Най – младата девойка простила се с детството си по този начин е едва на 10 години, а най – голямата на 19. Изненадващо е, че по – голямата част от бъдещите майки по неволя чистосърдечно признават, че никога през живота си не са си имали постоянен интимен партньор. За много от тях забременяването при игра на сексрулетка се е случило при дефлорация, или при втори опит.

Колумбийските психолози са категорични, че основна вина за подобно безотговорно поведение към собствения живот имат медиите, които непрекъснато облъчват подрастващите с призиви за живот на пълни обороти и тем подобни глупости. „Това нещо трябва да спре. Набиването на различни изтъркани фрази за отпадане на табутата се приемат сериозно от младите и това може да разбие животът им за няколко минути. Трябва да се промени начинът им на мислене, а това е особено трудно заради интернет”.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *