13 – годишният Арон скочил от моста, за да се докаже на приятелите си

0

deteПрегазеният след скок от моста в кв. „Възраждане” 13- годишен тийнейджър не е бил гонен от озверели песове. Първоначалната версия се пропуква от неубедителните и шикалкавещи показания на приятеля му, който видял трагедията. Полицията разследва нова версия, според която жертвата Арон Красимиров скочил, за да се докаже пред другарчетата си. Все още не се изключва напълно и възможността момчето да е било блъснато.

Детето, което във фаталната нощ, излязло заедно с Рони, дава противоречиви показания. В първия си разказ непосредствено след трагедията, момчето твърди, че нямало в себе си мобилен телефон. Затова тръгнало пеша към „Пирогов”. После се оказва, че го носил, но батерията била паднала. Полицията се озадачила и от времето, което му отнело отиването в болницата. От местопроизшествието до „Пирогов” се стига за пет – десет минути. Малкия свидетел заявил, че объркал пътя. Странно е и защо не отишъл веднага в „Столична полиция”, която се намира на метри от мястото на инцидента. Там била и срещата им в 3 часа сутринта. Освен Арон и свидетеля , с тях имало и трето момче, което си тръгнало по-рано, защото се притеснило от близостта на полицията. Детето още се издирва. Версията с глутницата улични кучета също не се most1234вързва. В района не са забелязани бездовни песове.

Затова разследващите все повече започват да мислят, че става въпрос за детски облог. Сред тийнейджърите в последно време е модерно ново атрактивно занимание- да скачат върху автобуси от мостове. Според тях Арон приел предизвикателството, но резултатът е смъртта му.

Премазаното момче се намирало в тежък период. Родителите му наскоро се разделили. Майката, която се занимава с бизнес, залязала Арон при баба му. Това обидило момчето. Детето било и в ново училище. Семейните проблеми се отразявали на успеха и дисциплината му. Трудно се адаптирал съм непознатата среда. Често отсъствал от занятия. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *