Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

13. 55 часа е най – щастливият миг на Коледа

Дядо Коледа

Дядо Коледа

Моментът на щастието изчислен от учени

Група оптимистично настроени учени изчислиха, че най – щастливият момент по време на Коледа е точно в 13. 55 часа. За целта те провели изследване сред 2 000 британци, които чистосърдечно разкрили как се чувстват по време на празниците.

Резултатите от анкетата показали, че огромната част от хората са доста притеснени в ранната сутрин на 25 декември. Това се дължало на приготовленията за празника, които почти винаги били съпътствани с най – различни тревоги.

Коледна трапеза

Коледна трапеза

Почти всички споделили, че се отпускат на 100 % едва в ранния следобед, след като вече подаръците са отворени, масата е сервирана и хлапетата не ги тормозят с претенции, понеже вече играят с новите си подаръци.

Въпреки сериозните притеснения, почти 60% от запитаните са заявили, че Коледа все пак си остава техният най – любим празник. Почти четиридесет процента пък са категорични, че Рождество Христово е най – щастливият им ден за цялата година.

От изследването станало ясно още, че повечето полагат огромни усилия, за да превърнат Коледа в наистина специален празник и всяка отделна година да си направят незабравимо парти със спомени за цял живот. Основните източници за притеснения иначе са тържествената вечеря и … батериите за играчките на децата.

Тиха нощ, свята нощ:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *