12 души вардят Багата в дома му

4
Благой Иванов - Багата

Близките приятели на Благой Иванов – Багата се грижат денонощно за безопасността му и са неотлъчно до него след изписването му от „Пирогов”. Общо 12 души се въртят на смени в неговото жилище, за да го предпазят от ново посегателство.

Според запознати, в момента опазването на Благой е от изключителна важност, защото той навярно е единственият свидетел, който със сигурност може да назове човека, който го прободе смъртоносно при сбиването в „Домби бар”.

Благой Иванов - Багата

Аверите на българската ММА звезда са разпределили постовете и смените. Двама от тях следят зорко външния вход, двама не изпускат от очи вътрешната врата, а още една двойка е вътре в самото жилище. Смяната на своеобразния караул се извършва на всеки дванадесет часа, допълват запознати.

Близки до Благой издават още, че бившата му приятелка Златка Райкова – Русата била една от първите, изпратили поздравителна нота по случай изписването му от болницата. Според тях това най – вероятно е станало по интернет, защото според някои сведения, плеймейтката отърчала при Таки в Дубай след ареста на сегашния й приятел Камен Балбузанов – Куката.

Вече стана ясно, че Багата в най – скоро време ще започне и възстановяването си. Според сведения от медиците, това ще продължи най – малко година, след което ще стане ясно, дали боецът ще може отново да се качи на ринга. Лекарите са обнадеждени, че това най – вероятно ще се случи, но след края на рехабилитацията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WL_Qx3MyKvI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *