Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

11- годишното момче от Шумен заклано заради 30 ст.

Христо Кобрата в ареста

Христо Кобрата в ареста

21- годишният Христо Кобрата призна, че е убил 11- годишният Присиян от Шумен. Младият мъж твърди, че се скарали заради 30 ст., които той дължал на детето. Убиецът първоначално искал да се отърве от трупа на Присиян като го изгори, посочват съдебните медици. Христо се опитал да подпали тялото, но явно не е успял. После го изоставил на строителната площадка на търговския център, където полицията го откри два дни по- късно.

 

 Христо, известен като Кобрата, е завършил помощно училище и е пенсионер по болест. Тепърва ще му бъде направена и психиатрична експертиза. Присиян се запознава с палача си няколко седмици преди убийството. Детето споделя с майка си за новия си приятел, който не бил добре с главата. Въпреки това, петокласникът решил да помогне на Христо. Помолил

Присиян давал дрехи и пари на убиеца си

Присиян давал дрехи и пари на убиеца си

 по- големия си брат за някакви стари дрехи, които да подари на Кобрата. Детето често споделяло и залъка си с 21- годишният си приятел. Често му услужвал с малкото пари, които майка му давала.

Така се стига до фаталния ден, в който двамата приятели се скарват жестоко за пари. Присиян поискал Христо да му върне макар и дребна сума. Кобрата се разгневил и налетял малкия си приятел с нож. Наръгал го осем пъти.

Присиян е най- малкия брат на арестувания преди няколко месеца шуменски полицай Станислав Начев. В момента най- големият син на майката на убитото дете излежава присъда за обир на казино.

Присиян имал тежко детство. Баща му бил алкохолик и често харчел целия семеен бюджет за спиртни напитки. Едва миналата година обаче майката напуска съпруга си и се изнася с двете деца на квартира. Присиян започнал бързо да се съвзема от стреса покрай баща му. Отново станал близък с майка си. Въпреки напредъка, травмите върху психиката на детето все още не били излекувани. Присиян бил сприхав и трудно установявал приятелски контакти.

Шумен е потресен от жестокото убийство. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *