108 фактора не ни позволяват да отслабнем

5
108 фактора не ни позволяват да влезем във форма

Оказа се, че за отчайващата и нерезултатна борба с килограмите човечеството има цели 108 причини или оправдания. Учените достигнали до заключението, че 108 причини не само не позволяват на човек да влезе във форма, но и са основание той да трупа килограми.

Един от най - вредните навици е яденето пред телевизора

 Някои от основните фактори, които ни  пречат да смъкнем няколко сантиметра от талията си са  гените, еднообразния начин на живот, който водим  и дори мързела да се мръднем,  да сменим програмата, която  гледаме без помощта на  дистанционното. Друга често срещана причина  да не можем да се избавим от излишните килца е факта,  че се вслушваме в некомпетентното и в повечето случаи грешно мнение на близки и познати относно режима ни на хранене.

Друга важна причина да не можем да влезем във форма е малкото движение, което имат съвременните хора в своето ежедневие и не са склонни дори да се поразходят малко, защото все бързат и предпочитат колата, автобуса или дори скъпото такси пред ходенето.   Въпреки множеството фактори, които пречат на човек да влезе във форма, диетолозите съветват хората да направят  поне почти задължителните неща, за да не застрашават  своето здраве, като спрат да се хранят пред тв или да нагъват джънк фууд и да не се вслушват в съветите на псевдо приятели си, заради които  се подлагат на безумни диети.

Борбата със затлъстяването става все по – трудна!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *