100 кила се пробва и с Ирена Милянкова

0

100 кила и МегиСлед като прекара почти два месеца в Къртицата, 100 Кила определено се напъва да  спечели титлата „най-якия и упорит  сваляч в Базата“.

Първата му свалка беше  с Миглена, с която първо страстно се  целуваха, а след това я отведе в леглото си, уж да си говорят под завивките. Миглена обаче беше изгонена и рапърат пак заскуча. Тогава на хоризонта се мярна Марина, която досега той не забелязваше. По липса на нещо по-добро, певецът започна флирт с нея, а тя пък веднага поддаде. 100 кила и ИренаТъкмо да се заформи нещо повече от свалка,  Марина бе пратена на едноседмичен курорт при Валя и Моро и рапърът отново остана без обект за свалки.

Тогава той вдигна летвата и се хвърли не на кого да е, а на Ирена Милянкова, която е гост за една седмица. Килата непрекъснато е до нея, кавалерства й, обслужва я, държи я за лъката и изразително върти очи, смеейки се на всяка нейна шега и открито й показва, че я харесва. Жената на Чолата, която е без мъж сума ти време, защото нейният е арестуван за скланяне към проституция и сводничество, се чувства щастлива, че е обект на мъжко внимание. Тя трепка с клепачи, слуша го с усмивка и дава аванси на Килата, но когото жокер не му требе. От сега е ясно, че между двамата няма да се получи нищо, но Милянкова е радостна да докаже, че още привлича мъжките погледи и съвсем не е за изхвърляне, а на рапъра природата му се е такава, да тича след всичко женско. Странно, но момичетата му се лепят като мухи, а скоро тръгна слух, че той взимал по сто лева заеми от гаджетата си и не им ги връщал.

 

Ирена Милянкова като Съни в „Под прикритие“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *