100 кила: Аз изкарах със сила Криско от ши*аното Габрово

0

100 kila1Рапърът 100 Кила, който принципно не дава интервюта и избягва медиите, внезапно се разприказва за колегата си Криско.  Ако не бях аз насила да го изкарам от ши*аното му Габрово, съдбата му щеше да е друга. Признавам, изкарах го насила. Тоест приложих насилие върху него, физическо или психическо не искам да уточнявам.

Килата припомни, че младокът е станал известен след дуетите си с него и е започнал да харесва живота извън Габрово, но първо му трябвали няколко шута да излезе оттам. И сега е смешно някой, на когото си помогнал да се утвърди, някой, с когото си пял на сцена, някой, когото си подкрепял да започне да ти се ерчи и да се изкарва по-голям от тебе.

Нямам против – нека е голям. Обаче да не застава срещу хората, които са му помогнали да се качи на сцената и да остане там. А той плюе срещу всички ни. Това не е добре.

Килата още веднъж обясни защо дава единствено платени интервюта на медиите и отказва да се появява безплатно в предавания. Аз нямам какво да кажа. Няма нищо ново около мен. Да повтарям едни и същи неща ми идва до гуша. То беше луда работа – мине се не мине месец – Кила, ела да ти вземем интервю. Ама интервю за какво бе? За международното положение или за новата ми тениска? Защо ми губите времето?

И поставих условие – ще давам интервюта, ако ми платят хонорар за тях. А хонорарът ще го давам в домове за сираци.  И авантата секна. Не ме търсят и съм доволен.

Рапърът каза, че продължава да не разбира тези непрекъснати предавания, в които гостуват всички известни и се въртят по всички телезивии. И понеже нямат какво да кажат, говорят едно и също. Кой какво си купил, кой какво сготвил. За мен това е тъпа работа.  Пред хората трябва да застават тези, които имат какво да кажат. Останалото е боза, преливане от пусто в празно и гобене на обществено време, категоричен е той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4sdjJvCVmjE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *