Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

100 българки държани като сексробини в Италия и Франция

100 българки държани като сексробини

Добре организирана мафиотска структура е експлоатирала сексуално повече от 100 български жени, на териториите на Франция и Италия. Нашенките били принуждавани да отчитат минимум по 1 000 евро на ден, за да откупят живота си. Ужасяващите факти разкриват от Европейската мрежа за съдебно сътрудничество.

От западната служба разкриват още, че някои от жриците приели работата доброволно, но доста сериозен процент от тях били принуждавани насила да продават телата си. Бедните нашенки били подмамвани със светли обещания за честна работа, но химерата бързо изчезвала, когато попаднели в ръцете на гангстерите. За да останат здрави и читави, момичетата трябвало всеки ден да отчитат поне по една хилядарка, което при средна цена за сексуален сеанс от петдесет евро значело, че всеки ден трябва да преспят с по минимум двадесет души.

100 българки държани като сексробини

При спецакция на полицията тарторите на бандата били изловени и навързани, но това не променило кой знае колко нещата. В крайна сметка, главатарят на групата продължавал да върти необезпокоявано мръсния си бизнес от килията в дранголника, където успял да си осигури телефонен апарат и факс.

От мрежата за съдебно сътрудничество допълват, че освен българките, най – често жертва на сексуално насилие стават още унгарки, румънки и нигерийки. Най – големите групи за трафик на човешка плът са базирани в Холандия, където проституцията е легална и е доста трудно да се установи дали някоя жена е принуждавана да се продава, или прави това доброволно.

Най – страшното е, че откакто България и Румъния станаха част от Европейския съюз, нелегалният трафик на хора се е увеличил многократно. В същото време обаче заловените трафиканти са доста малко, а осъдените за подобни престъпления продължават да се броят на пръсти.

Статистиката показва, че през 2004 година пред съда са се изправили едва 19 търгаши на свежа плът, а през 2009 броят им нараства на 74. От агенцията уточняват, че това в действителност е твърде малко, като се има предвид реалният брой на престъпленията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TWNAGkaPt7g

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *