100 кила и Джулиана Гани откриха Се*с Сезона край Морето! Виж Тук:

0

100 кила ДжулианаИзвестни и неизвестни купонджии се стекоха на суперпарти за откриването на летния сезон в  Слънчев бряг, където е мястото на най-големите купони, запивки, забивки и срещи на мутри и мутреси, както и на влюбени в чашката и безразборния с*кс чужди туристи.

Сред  специалните гости на купона се оказаха рапърът „100 Кила“ и силиконовата красавица  Джулиана Гани. Те все пак успели да преминат благополучно край обстрелваната зона, десетките полицейски постове и гилзите на Слънчака и да се доберат до  тържеството, където слава Богу нямало в момента спор за паркоместа и всичко било относително спокойно.

Килата за пръв път видял на живо Джулиана и очите му изхвръкнали като на крокодила Гена. Той не можел да отлепи поглед от огромното деколте на пловдивчанката и многото кубици силикон, излети в него.

Рапарът така се прехласнал, че едва не изтървал участието си, а когото то приключило, отново се залепил като гербова марка за новата си познайница.

В Слънчев бряг нещата са на макс, атмосферата и алкохолът бързо сближават дори непознати. И след като се помятали хубаво по дансинга, Килата и Гани решили да скрепят познанството си и по друг начин.

Килата поканил Джулиана да й попее на ушенце в хотелската си стая, а тя тутакси казала, че му е фенка и няма нищо против.

Двамата се метнали на мощния джип на рапъра и го подкарали право към хотела.

Дали й е пял на ушенце, дали са слушали „Малка нощна музика“, или „Деветата симфония“, или са наблюдавали изгрева от балкона, историята мълчи.

На другата сутрин им занесли кафе и закуска в леглото, след което всеки от тях тръгнал по пътя си.

Джулиана е соло, защото се скара наскоро с приятеля си и в момента търси друг да запълни липсата му. Килата намеква, че има момиче до себе си, но никой не го е виждал и не знае кое е то.

Пък и една нощ в Слънчака не се брои за изневяра, категорични са познавачите на морските авантюри.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pSgYxSXm1C0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *