100 кила плака като дете на благотворителна акция: Израснах в страшна мизерия – само на пакети социални помощи, износвах скъсаните кецове на приятели!

0

100 килаВарненският рапър 100 кила рядко говори за детството си, но вчера се разплака като малко дете.

Причината беше благотворителната акция, в която участваше като „звезден стажант“. Участниците в новото риалити имаха задача да накарат хората в два магазина на „Лидъл“ в София да купят продукти за бедни семейства, за да ги подпомогнат за Великден. Двата отбора не жалиха сили, пяха, танцуваха, дадоха всичко от себе си и за два часа успяха да съберат над 17 хиляди опаковки с различни продукти. Уникален рекорд, който докара сълзи в очите на всички.

Разплакаха се Тити Папазов, Алекс Сърчаджиева, Рут Колева и дори желязната Албена Вулева.

„Вие нямате представа какво значи това за хората. Аз не винаги съм бил това, което съм сега“, каза през сълзи 100 кила. Живях в изключително бедно семейство. Нямахме си почти нищо. Всеки месец на майка ми даваха по един такъв пакет и тя пестеливо го разпределяше, за да има какво да ядем. От едно кило леща готвеше поне шест чорби, за да има в какво да натопим хляба си.

Много се радваше, ако в пакета имаше поне малко кафе. Това беше единственото й удоволствие. А аз нямах обувки и износвах скъсаните маратонки на приятели. Когато съвсем се окъсваха, един мой чичо ги режеше и ги правеше на чехли.

Сега се радвам, че животът се обърна така, че аз съм този, който събира храна за благотворителност. Готов съм да прегърна всички тези хора, които дариха храна. Самите те не знаят колко ценно е това, каква радост настъпва за децата в едно бедно семейство, когато от пакета изпадне някоя вафличка или кроасан. И колко е щастлива майката, ако види шише олио, брашно, ориз и боб.

Много хора живеят в страшна мизерия. Тъжно ми е като си спомня и се радвам, че помогнахме с нещо, каза Килата и се разплака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_hjXqkF-174

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *