Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

10 години затвор за секс на плажа

Секс на плажа

Ако решите да правите секс на плажа, пригответе се за глоба от 15 000 евро или до десет години затвор. Това звучи учудващо и за българите наистина е така, защото тези наказания за неморално поведение са предвидени, но в други държави. У нас подобна простотия е не само позволена, но даже и поощрявана от всички правителства през последните двадесет години.

Така например, в европейска Франция секс игрите по плажовете се санкционират са глоба в размер на до петнадесет хиляди евро или затвор за една година. Във втората родина на стотици хиляди българи – Испания, наказанието за прелюбодеяние на обществено място е в размер на седем хиляди евро. В Тайланд, където живеят жените с най – голямо желание за секс, глобата за подобно деяние е само двеста евро.

Секс на плажа

Ако ви уличат в неприлично поведение и секс заигравки в съседна Турция, ще трябва да се бръкнете за две хиляди евро или да посетите дранголника за няколко месеца, където ще имате пълната възможност да се наслаждавате на интимни ласки, но от малко по – различен характер. В северната ни съседка Румъния, ще ви изпратят за цели седем години в панделата, а Гърция и Италия ще ви тикнат за около двадесет месеца на топло.

Естествено, законът е най – строг в мюсюлманските държави като Египет, Малдивите или ОАЕ, където ще ви натикат в дранголника за десет години, ако ви пипнат да се натискате на обществено място.

Оказва се обаче, че България далеч не е единствената безхаберна страна, където може да си веете пищова на воля пред хората. Същото е положението във Финландия и Ямайка, където може да се въргаляте по пясъка на воля.

:) Как да заговорим голо момиче на плажа:

http://www.youtube.com/watch?v=lWBjJrMRDOg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *