10 бодигарда пазят Блатечки от народната любов

1

Асен Блатечки, който се превърна в звезда на малкия екран и в театъра заедно с колегите си Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин потеглят на турне в из България. Те ще представят постановката „Вражалец“ в по-големите театри в страната, а билетите вече са изкупени.

Заради лош опит на артистите с екзалтирани фенове, в момента те са се обзавели с десет бодигарда, които ще ги пазят предимно от фенките, които се мятат като пантери на врата на Блатечки. А момиченца пък пощипвали ухилено Любо Нейков. Първата постановка ще е в Античния театър в Пловдив и въпреки жегите много почитатели на Мелпомена ще седнат на горещите столове, за да ръкопляскат на любимците си.

 Още 30 души участват в турнето, заети с декорите, осветлението, озвучаването и дори с хамалска дейност. На следващия ден групата пристига в Бургас. Там феновете са малко на тръни, тъй като миналата година напразно потропваха пред театъра и очакваха любимеца си. Той попадна първо в задръстване, после в катастрофа, която затвори пътя на Петолъчката, наложи се да обикаля през Средец, заедно с него с изгубиха и декорите и спектакълът не се състоя. Феновете му поличеха утешителна награда.

Билети за друг ден за друга постановка, която нямаше нищо общо с неговия спектакъл. Досега така са се проваляли три постановки на артиста заради забавяне по пътя. Затова сега феновете съветват актьора да прави турнето си по-бавно и да си дава време за предвижване от театър в театър. „Вражалец“ има доста общо в сюжета със съвременната ни действителност. Там става дума за измамници, мафиоти, печатница на пари, устни измами, по липса на мобилни телефони, много обещания за реки от злато и накрая по един пръст в уста за всички наивници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zrJrz4Sq9Dk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ББ не ходи с толкова бодигардове,а тях ги позели 10.ЗАЩО??????Кои са тези,че да ги позят 10 бодигарда???????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *