10 млн. Ислямисти Влязоха в Европа! Народите Молят ПУТИН да ги СПАСИ ОТ ВАРВАРИТЕ! И от Лудия Соросоиден ЕС Виж Тук:

1

Когато преди 10 години, през февруари 2007 г. Владимир Путин, рязко и в прав текст, попита държавните ръководители на Мюнхенската конференция по сигурността: Вие разбирате ли какво правите, като унищожавате икономиките на държавите от Източна Европа и бомбардирате и изпепеляват държавите от Близкия Изток? Тогава лидерите на САЩ и ЕС го гледаха тъпо и неразбиращо.

Руският президент обясни своята мисъл. Той подчерта, че когато икономиките на държавите умишлено се сриват и не им се дава никаква възможност за развитие, тогава те се превръщат в развъдник на тероризъм и радикален екстремизъм, който сее и ще сее все повече ужас и смърт в развитите страни на Европа.

Днес всички сме свидетели как тези думи на Владимир Путин стават ужасяваща и злокобна реалност. Народите на Гърция, Германия, Франция, Канада, САЩ и Източна Европа вече молят руския лидер да изпрати руската полиция и армия, която да ги спаси от терора на ислямистите. Много хора от англоезичните и немскоговорящите  народи признават, че никога не са очаквали ситуацията в техните страни да се влоши до такава степен, че да  се наложи да викат на помощ Владимир Путин и Русия. Но правителствата им, според тях са полудели и пълнят страните им с развилнели се ислямисти и джихадисти.   

И наистина, по данни на Евростат, в Германия броят на мигрантите вече гони 2 милиона души. Във Франция са почти 1 милион. Да не говорим, че във Франция има около 5 милиона постоянно пребиваващи в страната мюсюлмани, а в Германия техният брой е още по-голям. Във Великобритания мигрантите са около 800 хиляди души. В Италия – 600 хиляди души, в Испания –  400 хиляди и т.н.

В България има около 100 хиляди мигранти. Но за сметка на това щабовете на терористичните им групировки са на наша територия. Да не говорим, че у нас повечето мигранти са афганистанци, тоест те изобщо не идват от засегнатите от войната райони. А правителството на Борисов, вместо да ги върне в страните, от които са дошли, подготвяше нови „бежански“ лагери.

С други думи, една армия от около 10 милиона безработни, но добре облечени и със сигурност добре въоръжени мигранти-ислямисти заля и окупира страните на Европейския континент и започна да прави там каквото си поиска.

В резултат на това рязко се увеличиха терористичните актове. Терористи разстреляха редакцията на френското списание „Шарли Ебдо“. Серия атентати окървави Париж: в центъра на Париж, в концертна зала, в Стад дьо Франс…Общо над 120 убити и над 200 ранени е кървавата равносметка само във Франция. А имаше атентати и в Белгия, Холандия, Обединеното кралство, в Испания, в Германия…

Напоследък терористите като че ли спряха временно своите набези. Но за сметка на това многобройни и все по-увеличаващи се, са случаите на нападения, грабежи, побои и изнасилвания от мигрантите над отделни граждани. Никой, особено в Западна Европа вече не е спокоен и сигурен за себе си, за децата и за имуществото си.

А терорът на така наречените мигранти, които всъщност са добре обучени убийци-джихадисти продължава, докато „лудите“ правителства на по-богатите страни призовават своите граждани да се отнасят хуманно към „бежанците“.

Само че тези „бежанци“ все по-нагло нахлуват в европейските страни. В домовете на хората. В живота им. И газят с калните си обувки светая светих на нашите вярвания и традиции.

И съвсем не е далеч моментът, когато народите ще скочат на крака и техният свещен гняв ще се излее, както върху ислямистите, така и върху марионетните неолиберал-олигархични правителства, които ги разселиха из цяла Европа.

Сега е достатъчна само една ИСКРА и цялото европейско буре с барут ЩЕ ИЗБУХНЕ в лицето на Съединените щати и Европейския съюз!

Защото истинските вдъхновители на това джихадистко нашествие са ЦРУ, Пентагонът и техните марионетки от ръководството на Евросъюза. По думите на Владимир Путин именно те създадоха условията и те със свои средства обучиха и въоръжиха ислямистката пасмина, за да покори и унищожи Близкия Изток. След което да бъде привлечена и обучена в Европа. А накрая да я насочат към необятните простори на Русия. И с нейна помощ Запада да тури ръка на огромните природни богатства на огромната славянска страна. За да може западния капитализъм да удължи собственото си съществуване.

Само че и този път сметките на американските мега корпорации и техните кучета на войната, ще се окажат криви. Защото Владимир Путин и Русия вече не са сами.

Защото с харизматичният руски лидер са народите от Европа и света. И както винаги е било, велика, славянска и православна Русия отново застана начело на народите в техния свещен поход за свобода и истинска демокрация. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. “ Народите на Гърция, Германия, Франция, Канада, САЩ и Източна Европа вече молят руския лидер да изпрати руската полиция и армия, която да ги спаси от терора на ислямистите.“
    Не ислямистите, не джихадистите, не дори западноевропейските и американските политици трябва да се обвиняват за създалата се ситуация в света. Западноевропейските и американските политици са само едни пионки в ръцете на господарите на света, така наречените билдерберги, чийто интерес са войните и размириците, от които извличат печалби и намаляват населението на земята, от което население нямат никаква полза. При сегашната съвременна техника един бачкатор произвежда колкото 50 в миналото. Те нямат нужда от толкова много хора които да им замърсяват природата и въздуха. Целта им е войната между християни и мюсюлмани да се разрастне за да се намали това население.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *