Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

1 обща любовница делят Захари Бахаров и Владо Карамазов

Бахаров и Карамазов

Двамата станали толкова близки, че вече споделят и гаджетата

Актьорите Захари Бахаров и Владо Карамазов в последно време станали толкова близки, че на практика живеели почти неразделно. Цялото си свободно време прекарвали заедно, не обръщали достатъчно внимание дори и на семействата си. Тяхната мъжка дружба достигнала до такъв етап, че двамата си

делят любовниците без изобщо да се ревнуват

Според столични папараци, Захари и Владобили забелязани преди няколко дни в компанията на еуфорична блондинка, непосредствено след края на работния ден в Народния театър. Бомбите на дамата били толкова напращели, че щели да спраскат тънкото якенце, с което била облечена. Актьорите и жената изглеждали подозрително близки, защото неизвестната хубавица била прегръщана с нескрита страст ту от единия, ту от другия.

Карамазов и Бахаров

Тримата решили да се усамотят в заведение за бързо хранене, където да задоволят физиологичните си нужди. Докато похапвали обаче, ръцете на Захари и Карамазов съвсем не стояли мирни и непрекъснато се стрелкали към деколтето и кълките на блондинката. Тя очевидно нямала нищо напротив и с поглед дори поощрявала действията на приятелите.

Какво е станало после не се знае, защото всички се натъпкали в маздата на Владо Карамазов и отпрашили в неизвестна посока. Возилото обаче било управлявано от Захари Бахаров, който потеглил с мръсна газ.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *