Яна и Петко чакат Второ Бебе, искат момиченце!

Петко и Яна прегърнатиСъпругата на бохема Петко Димитров – Яна Акимова вече чака  второ дете.

Преди време светската двойка се зарече в свое телевизионно интервю, че набързо ще се сдобие с две отрочета и обещанието е вече факт. Яна е бременна във втория месец. Очаква се семейството да се сдобие с още един наследник до края на годината. Танцьорката буквално цъфти и се радва, че всичко в живота й върви по план. Тя заченала в мига, в който двамата решили, че искат бебе.

Яна и Петко  имат едно дете и то се роди през май преди две години. Тъй като дойде на бял свят в неделя, името му бе избрано заради деня. Двамата родители до последно не бяха решили как ще го кръстят.

Петко има и друг син от Мария Игнатова, с която бяха женени за кратко, но после се разделиха. Виктор, който вече е във втори клас живее ту при майка си, която е много заета, ту при баща си.

Яна и Петко се влюбиха доста романтично по време на „Денсинг старс“. Яна му беше партньорка и гадже на Орлин Павлов, но любовта пламна, танцьорката се раздели с Орлин и се омъжи за Петко няколко месеца след края на предаването. А след още няколко месеца му роди син. Сега и двамата се надяват да имат дъщеря.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *