Яна и Петко започнаха да работят за дъщеря

Петко и Яна сватбаКлубният бос Петко Димитров и чаровната му половинка Яна работят за дъщеричка. Това е твърдя смела постъпка, защото става  само година след като се роди синът им Доминик.

Меракът  за бис в майчинството при многократната ни  шампионката по спортни танци се дължи и на факта, че е случила на изключително кротко бебе, похвали се самата тя.

Не се будеше нощем, за да яде, не ни тормозеше като другите деца,  не се късаше от плач, когато му поникнаха зъбките,  даже когато пада, се смее, после пак се изправя и се опитва да тръгне и да превземе света , сподели  хореографката на Dancing Stars, която тази година няма да е в ефир, защото по необясними причини шоуто за пръв път отсъства от екран, а вместо него се вихрят циркаджийските риалити програми на Маги Халваджиян.

Яна опроверга слуховете, че е в обтегнати отношения с бившата съпруга на Петко – тв водещата Мария Игнатова. Няма такова нещо, никоя не ревнува другата, нямаме какво да делим. Младата съпруга  потвърди, че обожава сина им Виктор и често го гледа вкъщи, когато Мария е на работа.

„Чувствата ми към него са същите, каквито са и към Доми. Не правя разлика между децата, грижа се еднакво за тях, а те еднакво ми се отплащат с любов, категорична е танцьорката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *