Шок! 50-годишни жрици наводниха сайтовете за платена любов

проституткаБаби, лелки и всякакъв вид дами на средна възраст атакуваха сайтовете за запознанства, за се*суални услуги и интимни масажи. Без да се притесняват особено, те назовават цена и вид на услугата, като силно подбиват тарифите на девойчетата и професионалистките.

В  повечето обяви, пуснати от млади труженички , тарифите все движат средно  от 50 до 100 лева на сеанс, то при възрастните пчелички  сумата пада до 30-40 лева, а понякога и до 20.

Междувременно пухкави пищни лелки пускат даже и по-тънко „масаж за освобождаване на господата“, катообещават, че ще го направят  само по 10 лева, докато при тарифата за тази услуга при младите девойки варира средно от 30 до 50 лева. Любопитното е и че по-възрастните са предпочитани не само заради цената, но и заради опита и зрелостта им, твърдят от бранша.

Зрелите жрици качват обявите си в сайтове за безплатни съобщения или пък се регистрират на някои от популярните сайтове за запознанства или се*с с непознат. За по-голяма притегателност за клиентите, възрастните палавници предлагат още да влязат в ролята на приказни героини или медсестри.

Така например може да прочетете  обява „Палава, 49 години, Червена шапчица“. „50-годишно опитно зайче със стегнат бюст и палаво  езиче – предлага забавление на заможни  господа“, „Принцеса търси своя принц да го обязди“ и прочие фантазии.

Възрастна куртизанка примамва клиенти  да освободят напрежението с нея, като се описва като опитна неустоима  и зряла масажистка.  В обявата  се допълва, че може да й бъдат поръчани и  други сексуслуги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gEkEtu4iy1w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *