Шок! Юксел Кадриев прати Виктор Юго в Клозета!

Юксел 1Гафовете и лапсусите на Юксел Кадриев винаги са веселили здраво аудиторията и са вдигали кръвното на шефовете му.

Устатият водещ отново успя да вбеси Венелин Петков с малка, но доста смешна грешка, която тутакси бе налапана от „Господари на ефира“ и широко разпространена.

Преди седмица по време на вечерната емисия новини  водещият отново заплете езика и направи  поредната си издънка. Този път на културна тематика. Той започна да чете новина на фона на  плакат от мюзикъла „Клетниците“, обаче в бъркотията обърка името на главната героиня –  малката Козет и я прекръсти на Клозет.

Той не само не остави гафът да изтече и който чул – чул, който разбрал – разбрал, ами се върна да се поправи и съответно втори път повтори името на героинята и то отново грешно.

Така, който и да не беше забелязал първото му объркване, при повторението  вече го чу.  Юксел се притесни и започна да пелтечи, докато влезе в ритъм. А заради „Клозет“ отнесъл глоба 200 лева, но не протестирал, понеже бил свикнал, разказват колегите му от Би Ти Ви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/iTUbZWGV3tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *