Шок! Ути Бъчваров Стрелял с Пушка по Президента на България! Виж Тук:

Ути облещен Ути Бъчваров крие срамен случай в кариерата си, в който едва не застрелял президента Георги Първанов.

Трагедията била на път да стане  през 2008 година, когато готвачът и действащият тогава президент отишли с ловните си дружинки да стрелят по елени край река Арда.

Двете дружинки пристигнали с разлика от половин час и хората от стопанството били толкова развълнувани от известните си гости, че вместо да ги  пратят в различни посока, ги насочили в една и съща. Дебелият готвач бил доста пъргав и почти настигнал хората на Първанов. Даже имал късмет и хванал на мушката два благородни елена. И докато вече предвкусвал еленски пържоли и чеверме в хижата, отсреща се появила групата на Първанов, която също хвърлила око на двете животни.

Ути стрелял пръв, а след него и Първанов. В този момент водачите усетили какво ще се случи и започнали да подават всякакви сигнали, включително включили и сирена за опасност.

Ути и Президента с неохота спрели да стрелят и изчакали да бъде въдворен ред.

Междувременно обаче елените си плюли на копитата и избягали, а авджиите останали с празни ръце. Но щастливи, защото не се изпозастреляли един друг.

И готвачът и Първанов крият случая, но хора от дружинките продължават да разказват куриозната случка от ухо на ухо като виц.

Ути скоро изненада зрителите, като призна колко много обича да ловува и да стреля по животни:

„Хващам ги, забивам ножа в гърлото им, за да изтече кръвта, одирам ги добре, за да се махне кожата, режа рогата или бивните, защото са трофей, а след това майсторски разфасовам месото. Правя страхотно барбекю, пръстите можете да си оближете“, сподели с блеснал от възбуда поглед възпълния и вечно брадясал актьор, готвач и ловец.

Животните са затова, за да се стрелят и да се храним с тях.

Много обичам и да трича кучета. Връзват се с едно въже и се въртят силно над реката, докато се размотае въжето. Някои се изпускат от страх, но гледката е великолепна и създава силни усещания. Това е полезно и за самите кучета, довери тайните си занимания Ути и хвърли в потрес всички хора пред екраните със свирепия си мерак да убива, да реже и да гледа кръв!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *